PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Škola fudbala Prekounje Bihać

Škola fudbala Prekounje Bihać

Država
Grad
Adresa
Telefon
Fax
Email
Web www.skolafudbalaprekounje.net

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Škola fudbala "Prekounje" Bihać djeluje kao Udruženje građana i nestranačka je sportska organizacija koja se bavi sportskim, fizičkim i moralnim obrazovanjem omladine, a osnovana je 20.03.1998. godine. Osnivači Škole fudbala su: Ismet Saračević, po zanimanju ekonomista i Senad Hodžić, diplomirani inžinjer poljoprivrede, koji volonterski rade kao rukovodioci u pomenutoj školi.

Škola fudbala "Prekounje" Bihać broji prosječno 50 - 100 članova, svrstanih u sljedeće uzrasne kategorije: U10 ili E1/E2 (pjetlići), U12 ili D1/D2 (mlađi pioniri), U14 ili C1/C2 (pioniri) i U16 ili B1/B2 (kadeti). U natjecanjima sudjeluju mlađi pioniri (U12), pioniri (U14) i kadeti (U16) koji se takmiče u okviru omladinske nogometne lige Unsko-sanskog kantona.

Poštovani roditelji,
cilj škole fudbala je da svako dijete, koje postane naš član, bude zadovoljno i sretno, da pravilno raste i svestrano se razvija, da zadovolji svoju prirodnu potrebu za kretanjem i da dobije priliku iskazati svoje potencijale. Nedostatak igre i različitih motoričkih aktivnosti može usporiti fizički i mentalni razvoj djece, čiji se potencijali neće razviti sami od sebe. 

Za nove nogometne zvijezde,
ako se volite kretati, igrati, takmičiti i stvarati nova prijateljstva, poklonite svoje slobodno vrijeme nogometu, drugoj najvažnijoj sporednoj stvari za muškarce. :) Steknite nova iskustva, upoznajte nove prijatelje, naučite STVARNO igrati nogomet i dodirnite zvijezde. Znanje koje upijete, nova prijateljstva i lijepe uspomene ostat će vam zauvijek

Aktivnosti kluba:
- 1 - 4 treninga sedmično
- prijateljske utakmice

- prvenstvene utakmice (kantonalna liga)
- domaći i internacionalni turniri

- ljetna liga u okviru naše škole fudbala (novitet od ove godine)

Dođite nam i budite dio velike zajednice, vaša Škola fudbala FK Prekounje Bihać.

VIDIMO SE!

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Bihać   Bihać  

Foto galerija je trenutno prazna.