PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Škola Fudbala „PIKSI“ Pale

Škola Fudbala „PIKSI“ Pale

Država
Grad
Adresa
Telefon
Fax
Email
Web www.sfpiksi.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Škola Fudbala  „PIKSI“ Pale je nestranačka, sportska organizacija koja se bavi sportskim, fizičkim i moralnim obrazovanjem omladine i starijih.

Škola fudbala “PIKSI“ Pale osnovana je 02.05.2007. godine, krenula je sa radom 01.06.2007. godine. ŠF “PIKSI“ Pale trenutno broji preko 300 članova sa područja opštine Pale i opštine Pale – Prača (Federacija BiH). Rad se izvodi sa dječacima uzrasta od 5 do 12 godina na Palama i u MZ-a Mokro i Podgrab.

Ostvarena je saradnja sa školama fudbala iz regiona i FK “Crvena Zvezda“ koju nam je omogućio kapiten C.Zvezde Ognjen Koroman, koji školu promoviše i pomaže materijalno.(Poklonio kombi, preko 500 dresova i preko 100 lopti)

Za nešto više od godinu dana, koliko Škola fudbala "Piksi" postoji, odigrano je preko 700 utakmica malog i velikog fudbala u svim kategorijama. Škola je učesvovala na preko 30 turnira, a dvije selekcije su uključene u regionalnu ligu Fudbalskog saveza Republike Srpske. ŠF "Piksi" trenutno za trening i utakmice koristi terene za mali fudbal na Koranu, terene kod Osnovne škole na Palama, salu sa vještačkom travom Vento Olimp, stadion FK Romanija i stadion pored Hotela Bistrica na Jahorini. U Mokrom ŠF "Piksi" koristi teren za mali fudbal pored Osnovne škole u Mokrom i novu salu u slopu škole. U Podgrabu se treninzi odvijaju na travnjaku ispred crkve u Podgrabu i u sportskoj sali na Stambulčiću. Sala sa vještačkom travom ŠF "Piksi" je trenutno u izgradnji.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Pale   Pale  

Foto galerija je trenutno prazna.