PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Lafuma MOUNTAIN shop

5. sprat BBI Shopping centar u Sarajevu

Lafuma MOUNTAIN  shop

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa MAPA
Telefon
Fax
Email
Web www.lafuma.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Lafuma, partner u najznacajnijim avanturistickim pohodima (raid) sirom svijeta od 1930. i evropski lider (dobitnik raznih prestiznih svjetskih nagrada) u aktivnostima na otvorenim prostorima, poziva Vas da otkrijete ponudu "Sportswear -Lifestyle" i "Mountain - Trekking" kolekcije u novo otvorenom BBI shopping centru. Visoka tehnologjja, inovativni duh i pouzdanost su tri glavna cilja dizajnerskog i inzinjerskog tima koji je kreirao ovu novu liniju.

Shop "Lafuma Mountain", na 5. spratu BBI centru: Segmente Mountain/Trekking/Hiking i Trail. Kolekcija UNLIMIT za grublje sportove, dizajniran za korisnike visokih performansi, koji traze tehnicku odjecu, obucu i opremu koja je posebno podesna za intenzivno prakticiranje njihovih omiljenih sportova: planinarenja, aktivnog pjeA!acenja, skijanja i (brdsko) trcanja. Kolekcija ESSENTIALS za osnovne namjene, sportska odjeca, obuca, oprema i artikli za aktivni sport: funkcionalni, efektni, visenamjenski, udobni i dostupni vecini korisnika, prate modne trendove i promjene u nacinu zivota.

Shop "Lafuma Lifestyle", na 3. spratu u BBI centru: Kolekcija ESSENTIALS za osnovne namjene, sportska odjeca i artikli za aktivni sport i za putovanja: funkcionalni, efektni, visenamjenski, udobni i dostupni vecini korisnika, prate modne trendove i promjene u nacinu zivota. Kolekcija SILVER LIFESTYLE, sik i sportski - mala lepeza inovativne odjece, obuce i artikli osmisljeni za zahtijevne musterije koje teze udobnosti i modi, uz koristenje najboljih modernih materijala i procesa proizvodnje. U samom vrhu ove kolekcije, mnogostrani artikli gradske i putne odjece i obuce jedinstvene funkcionalnosti.

Za sve ostale informacije kontaktirajte ili posjetite nas u BBI shopping centru u Sarajevu

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Sarajevo   MAPA BBI Centar 5. sprat   033 223 484
-
sarajevo@lafuma.ba

Foto galerija je trenutno prazna.