PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

KM Trade d.o.o. Sarajevo

specijalizirani i registrovani za promet naoružanja i specijalne opreme

KM Trade d.o.o. Sarajevo

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa Hifzi Bjelevca 56
Telefon 033 774 940, 33 774 941
Fax
Email info@kmtrade.ba
Web www.kmtrade.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

KM Trade d.o.o. je osnovana 1999. godine u Visokom, Bosna i Hercegovina, specijalizirana i registrovana za promet naoružanja i specijalne opreme.

Već u narednih par godina je započeto osnivanje maloprodajne mreže specijaliziranih prodavnica širom BiH koja danas pokriva najveći dio Bosne i Hercegovine i to u: Sarajevu (SuperStore), Visokom, Tešnju, Goraždu i, od 2008 godine, u Srebreniku. Planirano širenje kompanije za cilj ima osiguranje prisustva u čitavoj Bosni i Hercegovini te se u narednom periodu očekuje otvaranje novih maloprodajnih objekata u svim većim centrima u BiH.

Uz prodajne kapacitete, kompanija posjeduje specijalizirani servis za popravke, održavanje i „tuning" oružja te instalaciju dodatne opreme sa više od 9.000 zadovoljnih korisnika u dosadašnjem radu.

Veleprodaja te nabavke za potrebe državnih institucija su osmišljeni u uredskom prostoru KM Trade d.o.o. u Sarajevu, sa preko 1.000 m2 uredske i izložbene površine za potrebe državnih i drugih, zvaničnih institucija i agencija u Bosni i Hercegovini i zemljama okruženja.

U sastav kompanije je krajem juna 2008. godine, uključen i renomirani proizvođač startne, blank, malokalibarske kao i standardne municije, patrona za aktuaciju industrijskih alata te niza drugih proizvoda – čuvena „POBJEDA Sport" iz Goražda, čijih 55 godina iskustva i tradicije na pravi način upotpunjuje dosadašnje rezultate i ostvarenja kolektiva KM Trade d.o.o.

Sama kompanija, KM Trade d.o.o. je, vođena idejom stalnog prisustva u svim tržišnim grupama, sa posebnim naglaskom na državne institucije, u protekloj deceniji zasluženo imenovana ovlaštenim zastupnikom legendarnih svjetskih kompanija: Glock GmbH, Steyr – Mannlicher GmbH, 5.11. Tactical, Inc., SUREFIRE, Inc., Frontline, Inc., Newcon Optics te uz navedeno uspješno distribuira i proizvode i opremu ne manje čuvenih FN Herstal, Beretta Group, Ceska Zbroyovka, Baikal, Carl Walther GmbH, Magnum Research, Remington kao i mnogih drugih, svjetski renomiranih prozvođača.

Asortiman KM Trade d.o.o. obuhvata sve vrste civilnog, sportskog, lovačkog te službenog naoružanja i municije, optičkih, laserskih i elektronskih sistema za nišanjenje i gađanje, balističke i zaštitne opreme, opreme za deminiranje i otklanjenje NUS, detektorskih sistema za otkrivanje eksploziva, narkotika i bojnih otrova, alpinističke i ronilačke opreme za specijalne agencije i institucije, svih vrsta svjetiljki i reflektora kako za taktičke, tako i za službene i civilne namjene, službenih pasa i opreme, taktičke i službene odjeće i opreme, proizvoda od balističkih materijala, kože i specijalnih tkanina za službene namjene, torbi i ruksaka, vezenih, tkanih i metalnih oznaka, bombnih odijela i opreme za zaštitu od eksplozije, specijalne opreme za opremanje strijeljačkih poligona i sala, lovačkih odijela i odjeće  te mnogo, mnogo toga drugog o čemu više možete saznati u našem sjedištu ili posjetom linkova naših principala smještenih u odjeljku „PROIZVODI" naše web-stranice.

Bez pretenzija veličine ali sa jakim timom entuzijasta i stručnjaka, moderno i efikasno, pouzdano stojimo na vašem raspolaganju za svaki upit ili nabavku, pomoć i savjet i zajedničko druženje u posebnom svijetu, svijetu naoružanja i opreme – svijetu 

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Visoko   Čaršijska bb   info@kmtrade.ba
2.   Tešanj   Enesa Galijaševića 9   info@kmtrade.ba
3.   Goražde   Ferida Dizdarevića bb   038 221 894
info@kmtrade.ba
4.   Srebrenik   Bistrica 2 - „GEVER“   info@kmtrade.ba

Foto galerija je trenutno prazna.