PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Kiwi - Šport Ljubuški

Prodaja oružja, streljiva...

Kiwi - Šport Ljubuški

Država Bosna i Hercegovina
Grad Ljubuški
Adresa Put za Međugorje b.b. (Greda)
Telefon 039 830 169, 063 464 545
Fax 039 832 473
Email kiwi-sport@tel.net.ba
Web www.kiwi-sport.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Tvrtka Kiwi-šport d.o.o. osnovana je 1992. godine. Primarna djelatnost tvrtke Kiwi-šport je prodaja oružja, streljiva, eksploziva, pirotehničkih sredstava, opreme za lov i ribolov te športske opreme.

Kiwi-šport posluje na veliko i malo te vrši usluge dostave gore navedenih proizvoda. Posjeduje nekoliko maloprodajnih objekata diljem BiH sa sjedištem u Ljubuškom, gdje se i nalazi veleprodaja u sklopu koje se nalaze tri priručna skladišta , streljana i ostali dodatni sadržaji koji su usko vezani uz djelatnosti ove firme. Tvrtka trenutno zapošljava trideset ljudi i još uvijek je u ekspanziji te je otvorena za svaku suradnju. Opremljena je sa vrhunskom opremom koja joj omogućava da na svaki zahtjev koji je stavljen pred nju reagira brzo i uspješno.

Kapacitet objekta veleprodaje u kojem se i nalazi sjedište iznosi 2000 kvadrata izložbenog prostora sa dva priručna skladišta. Također se u blizini tvrtke nalazi 50 tonsko skladište eksploziva i pirotehničkih sredstava. Skladišta su rađena po propisima koja nalažu sigurnosne mjere tako da je izbjegnuta i najmanja opasnost.

Veleprodaja
Kapacitet objekta veleprodaje iznosi 1000 kvadrata izložbenog prostora na kojem tvrtka Kiwi-šport u svom širokom asortimanu nudi razne vrste: oružja, streljiva, eksploziva, opreme za lov i ribolov te športske opreme. U svojoj bogatoj ponudi od oružja izdvajamo značajne marke kao što su:
Beretta, Češka Zbrojevka, Glock, Smith&Wesson, Heckler, Baikal, TOZ, Browning.

Od streljiva nudimo:
Clever Mirage, Cheddite, Sellier&Bellot, Remington, Rottweil, Norma, Fiochi.
 
Od opreme za lov i ribolov:
Radar, CBC, Nieto, Falcon, DAM, Mustad, Interfish, te oprema za ronjenje Mares
 
Od športske opreme nudimo vam svjetske marke kao što su:
Adidas, Nike, Reebok, Fila, Diadora, Lotto, Puma, Asics, te mnoge druge, nudimo vam još i opremu za skijanje, planinarenje te opremu za kampiranje.
    
Maloprodaja
Kapacitet objekta maloprodaje iznosi 1000 kvadrata izložbenog prostora na kojem tvrtka Kiwi-šport u svom širokom asortimanu nudi razne vrste oružja, streljiva, eksploziva, opreme za lov i ribolov te športske opreme. Posjetite nas svakim radnim danom od 08h - 18h i uvjerite se da nudimo najbolje.

Poštovani kupci tvrtka Kiwi-šport nudi vam nešto senzacionalno!!!
Provjerite svoje oružje odmah. U sklopu cijelog objekta nalazi se i streljana u kojoj možete provjeriti svoje oružje odmah nakon kupnje. Naravno tvrtka Kiwi-šport poziva sve one koji su zainteresirani za ovakav projekt koji je prvi u gradu, i da iskušaju svoje pucačke sposobnosti.

Streljana se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu se nalazi 5 kabina za pucanje iz pištolja, a u drugom prostor za pucanje iz zračnih pušaka. Ukoliko ste zainteresirani za snimanje vaših pucačkih sposobnosti tvrtka Kiwi-šport vam omogućuje i video zapis.
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Ljubuški   Put za Međugorje b.b. (Greda)