PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Jukan Eko Hrana

Jukan Eko Hrana

Država Bosna i Hercegovina
Grad Gračanica
Adresa Mustafe Kamarića 29
Telefon 061 424 245, 035 702 870
Fax
Email info@hukan.ba
Web www.jukan.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Porodična firma "Jukan Eko Hrana”, bavi se proizvodnjom zdravstveno ispravne hrane. Proizvodnja se zasniva od uzgoja do prerade voća, ljekovitog bilja i žitarica. 

Proizvodnja hrane u Firmi Jukan započela je prije 15 godina, na početku su to bili kolači, torte, keksi i sl. 

Obzirom da je porodica Jukan čuvar tradicije na ovim područjima, prije 9 godina (2004.) počela je sa proizvodnjom ekološki prihvatljive hrane, bez šećera. 

Proizvodnju Eko Hrane Jukan, od samog početka prati Poljoprivredno-prehrambeni Fakultet u Sarajevu, kao i vrhunski stručnjaci iz ove oblasti. 

Proizvodi Jukan Eko Hrane su organskog porijekla, bazirani na integralnim žitaricama i jabukovom pekmezu, bez šećera.

Misijia i Vizija firme Jukan
Jačanje nacije, prije svega, naše bosanske djece koji su izloženi raznim proizvodima sumljivog porijekla, prozivode pune hemijskih aditiva, vještačkih dodataka. Tim proizvodima se vještačkim poboljšivačima ukusa stvori lažna slika o proizvodima i njihovoj kvaliteti. To nas je natjeralo da napravimo proizvode na prirodnoj bazi koji će poticati bolji rast i razvoj djece od prve godine starosti do kraja života. Konzumirajući Jukan proizvode za doručak, unosite u svoj organizam ugljikohidrate, voćne prirodne šećere, vitamine, minerale, željezo, cink, magnezij i B17 grupe B vitamina koji ima izuzetna antikancirogena svojsta. Korištenjem proizvoda Jukan Eko Hrane u roku od mjesec dana moguća su velika poboljšanja vaše zdravstenog kartona.

Proizvodima regulišemo nivo šećera, holesterola, imuniteta i opšteg zdravlja.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Gračanica   Mustafe Kamarića br.29   jukan@bih.net.ba

Foto galerija je trenutno prazna.