PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Igraonica Plonki Mostar

Igraonica Plonki Mostar

Država Bosna i Hercegovina
Grad Mostar
Adresa
Telefon 036 580 828
Fax
Email info@plonki-mostar.com
Web www.plonki-mostar.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

PLONKI d.o.o ima za cilj okupljanje roditelja sa djecom uzrasta od 3-10 godina, gdje bi djeci kroz igru i druženje, u sigurnom okruženju bilo omogućeno da se razvijaju na psiho-socijalnom, fizičkom, kreativnom i svakom drugom planu. 1. Kreativne radionice za djecu od 4-15 godina:
- Jezičke (maternji i strani jezici)
- Kompjuterska
- Ekološka
- Muzičko ritmička
- Plesna
- Dramska
- Likovna
Sve radionice vodi stručni kadar.
 

2. Igraonica za djecu od 3 do 9 godina
U nastojanju da PLONKI kao prvi Centar ove vrste na području našeg kantona pruži što kompletniju uslugu i opravda svoje postojanje u svakom segmentu svog djelovanja, ovaj vid organizacije rada se nameće kao logičan korak.
Savremeni način života sve većem broju roditelja nameće potrebu zbrinjavanja djeteta. Samostalan boravak kod kuće često izlaže dijete mnogim opasnostima, a strah i briga roditelja za dijete tijekom radnog dana nameću potrebu za organiziranom brigom o djetetu. Radno vrijeme igraonice od 07-21h svakim radnim danom a vikendom od 12-21h, jedan je od modela kojim se mogu kvalitetno i sistematski riješiti navedeni problemi.

Radno vrijeme pruža mogućnost roditeljima da u skladu sa svojim potrebama organiziraju boravak svog djeteta u našem Centru.
Cilj igraonice je da se prvenstveno omogući djeci da kroz igru i druženje kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme a samim tim da se pomogne i roditeljima tako što će biti sigurni da im je dijete u prostoru opremljenom za tu svrhu, pod stručnim nadzorom dok oni obavljaju svoje prijepodnevne,popodnevne ili obaveze tokom vikenda.
Prilagođena je dječjem uzrastu, dakle na zidovima i maloj ploči nalaze se sadržaji koji se obrađuju. Djeca imaju na raspolaganju i kompjutere.
U ovom segmentu rada su uključeni:pedagog,sociolog i profesor predškolskog odgoja.

3. Organizovanje rođendana za djecu od 1-13 godina
Preko sedmice u popdnevnim satima te cijeli vikend organiziramo rođendane za djecu uzrasta od 1-13 godina. Ponuda uključuje apsolutno sve što je potrebnu za kvalitetnu organizaciju: animatori, piće, hrana, torta, itd.
Naše animatorice imaju veliko iskustvo u radu s djecom, naročito u organizaciji rođendana i time garantiramo odličan provod za vašeg mališana i njegove goste!

Zbog veličine našeg prostora moguće je organizirati rođendane i s preko 25 djece! Svakom slavljeniku poklanjamo fotografiranje i CD sa slikama njegovog rođendana!

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.