PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Hotel Sarajevo

Hotel Sarajevo

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa MAPA Džemala Bijedića 169 A
Telefon 033 777 900
Fax 033 473 043
Email info@sarajevohotel.ba
Web www.sarajevohotel.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

 Hotel Sarajevo. Građen da zadovolji najviše standarde moderne arhitekture i najprofinjenije ukuse budućih gostiju, Hotel Sarajevo u sebi skriva i dah bogate bosanske tradicije. U svaki njegov dio nenametljivo je utkan duh Sarajeva, a ujedno gosti imaju nadohvat ruke sav luksuz i komfor koji moderni svjetski tokovi mogu ponuditi.

Mali detalji su tako vješto uklopljeni u moderni stil gradnje pa odaju da se ipak nalazite u Sarajevu i suptilno vas uvode u tradicionalne motive bogate bosanske baštine, sam logo Hotela Sarajevo je stilizirani kovani zvekir, jedan od simbola grada Sarajeva, koji je nekada davno služio umjesto zvona na kapiji dvorišta - avlije. Njime smo najavljivali svoje prisustvo i tražili da nam se otvori. U našem slučaju upućuje goste da se prepuste avanturi zvanoj Sarajevo.

Hotel Sarajevo će sa svojom luksuznom ponudom zasigurno zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da ste odlučili da posjetite olimpijski grad Sarajevo zbog poslovnih obaveza ili tražite nezaboravne trenutke relaksacije i odmora.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.