PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Hotel Central Vitez

Vaš hotel u srcu BiH ... Više od odmora

Hotel Central Vitez

Država Bosna i Hercegovina
Grad Vitez
Adresa Poslovni centar 96
Telefon 030 718 460
Fax 030 718 461
Email info@central.ba
Web www.central.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Hotel CENTRAL smješten u Franšiznom centru u Vitezu nudi vam jedinstvenu priliku da na jednom mjestu iskusite mnogobrojne sadržaje koji će Vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Pozicija Franšiznog centra u središtu gospodarske zone i neposredna blizina važnijih subjekata čini ovaj hotel idealnom destinacijom za sve one koji poslovno dolaze u Vitez ili putnike koji se žele ugodno odmoriti...

Kategoriziran je sa 4 zvjezdice te raspolaže sa 23 smještajne jedinice, 17 soba i šest apartmana. Ovaj u potpunosti klimatizirani hotel nudi elegantan i prostran interijer opremljen najsuvremenijim softwareom, mini barom, telefonom, priključkom za internet i kabelskom TV. Prostrane i suvremeno uređene sobe, bogat izbor wellneess, rekreativnih i administrativnih sadržaja čine hotel idealnim mjestom za aktivan odmor i opuštanje.

Sve prostorije odišu stilom i luksuzom, a osoblje je poznato po svojoj ljubaznosti i profesionalizmu.

U ugodnom ambijentu zatvorenog bazena iznenadit će vas bogat Wellness & Spa program, kao i ostali atraktivni sadržaj sa naglaskom na relaksaciju i revitalizaciju tijela. Za sve one koji prepoznaju važnost zdravog života, odnosno za sve posjetitelje Wellness & Spa centra na raspolaganju su prostrani zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i turska sauna, fitness centar, solarij kao i različiti tipovi masaža.

Wellness & spa kontakti:
Tel: 030 718 446
Fax: 030 718 445
Email: wellness@central.ba
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT