PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Hotel Brass Sarajevo

Hotel Brass Sarajevo

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa Nike Kolumbića 90
Telefon 033 770 600
Fax 033 770 616
Email info@brass.ba
Web www.brass.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Uspješno obavljen posao je najbolji odmor, a odmor i relaksacija su najbitniji posao. Vođeni ovom devizom, 2004. godine otvorili smo hotel koji apsolutno zadovoljava sve prohtjeve svakog poslovnog čovjeka i njegovog brzog tempa života.

Smješten na živopisnoj periferiji Sarajeva, u naselju Stup,

u tihoj i čistoj pastoralnoj atmosferi Hotel Brass pružiti će Vam pravi mir nakon napornog dana, daleko od gradske vreve.

Ukoliko želite da organizujete kongres ili banket u opuštenoj i privatnoj atmosferi, Brass je pravo mjesto za vas. Naši brojni strani i domaći klijenti će vam to sa zadovoljstvom potvrditi a naša stilski uređena kongresna dvorana zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse.

Ljubazno i diskretno osoblje na uzluzi vam je 24 h dnevno

i sa zadovoljstvom će ispuniti sve vaše prohtjeve. Vlastito

fizičko obezbjeđenje 24 h dnevno.

Naravno, sve ovo ne znaći da je Bras van dohvata. Nalazimo se svega 300 metara od glavne gradske petlje

i 2 km od aerodroma, što našim gostima omogućava apsolutnu dostupnost i komunikaciju. Vjerujemo da ćete biti oduševljeni i blizinom olimpijskih planina Bjelašnice i Igmana, do kojih sa ovog mjesta stižete za svega dvadesetak minuta lagane vožnje.

Također, Brass je zbog svoje lokacije koja nudi sigurnost, veoma pogodan za porodične odmore kao i za sve one kojima je potreban mir, tišina i ugodna domačinska atmosfera.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naše usluge. Sigurni smo, da ćete nakon što provedete svoj prvi dan u hotelu Brass, postati naš dugogodišnji prijatelj, a mi ćemo se potruditi da to prijateljstvo opravdamo svakog dana vašeg boravka u Brassu.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT

Foto galerija je trenutno prazna.