PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Eurobike Živinice

Capriolo, Cube, Merida, Trek,Shimano, Sram, Michelin, Rubena...

Eurobike Živinice

Država Bosna i Hercegovina
Grad Živinice
Adresa Armije BiH br. 4
Telefon 035 775 943, 061 163 913
Fax 035 772 052
Email info@eurobike.ba
Web www.eurobike.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Firma Eurobike je počela sa radom početkom marta 2011. godine. Uvidjevši veliku prazninu na tržištu bicikala i opreme kao i servisiranju istih, odlučili smo da u saradnji sa našim partnerom Wolf bikes d.o.o. pokrenemo specijalizovanu prodavnicu za prodaju i servisiranje bicikala i opreme za bicikla i bicikliste, dijelova za bicikle, fitness i kamp opreme itd. te našim vjernim kupcima i korisnicima naših usluga, približimo i učinimo dostupnim mnoge svjetske brendove kao što su: Capriolo, Cube, Merida, Trek, Shimano, Sram, Michelin, Rubena, Sigma i mnoge druge.

Kao rezultat te saradnje nastao je Capriolo Sport Centar Živinice.

Naša misija je, kroz konstantnu obuku i usavršavanje u poslu zaposlenih, da našim vjernim kupcima i korisnicima naših usluga omogućimo što je moguće kvalitetniju uslugu kako u prodaji tako i u servisiranju naših proizvoda.

Uvijek ćemo primjenjivati najviše moguće standarde koji garantuju kvalitet naših usluga . Neprestano ćemo se zalagati da ispunjavamo očekivanja naših kupaca i kroz podršku raznim biciklističkim manifestacijama daćemo svoj doprinos razvoju omladine i sporta uopšte.

 

Naša vizija je biti priznat i prepoznatljiv faktor u prodaji i servisiranju bicikala na domaćem tržištu .

Viziju ćemo ostvariti razvojem i širenjem vlastitih maloprodajnih objekata, ulaganjem u razvoj prodajnog i servisnog osoblja te konstantnim praćenjem i uvođenjem novih tehnologija u vlastitu servisnu mrežu.

Radujemo se saradnji s Vama.
Eurobike & Capriolo Sport Centar team


 

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Živinice   Armije BiH br. 11   061 163 913
-
csc.ziv@jaBIHcapriolo.com

Foto galerija je trenutno prazna.