PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

CV Product d.o.o. - Calivita

CV Product d.o.o. - Calivita

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa Derviša Numića 9
Telefon 033 714 971,
Fax
Email vproducts@calivita.com
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

CaliVita® International proizvodi i prodaje dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta koji pomažu otklanjanje i prevenciju štetnih efekata životne sredine na zdravlje i opšte stanje. Pravilna i redovna upotreba ovih suplemenata postao je sastavni i nezamjenljivi dio modernog, zdravog i aktivnog načina života. Široka paleta suplemenata, koje CaliVita® nudi proizvode se koristeći najsavremeniju tehnologiju u kombinaciji sa vjekovima starim tradicionalnim tehnikama spravljanja medicinskih preparata raznih civilizacija. Tradicija i nauka  - objedinjene, je ono što čine proizvode CaliVita Internationala jedinstvenim. Stroga kontrola kvaliteta garantuje da preparati zadovoljavaju i najstrože farmaceutske propise o kvalitetu.

Aktivni agensi u CaliVita® supementima uključujući vitamine, minerale, elemente u tragu, antioksidante, amino kiseline i ljekovite biljke, svi pomažu održavanje optimalnog zdravlja a isto tako jačaju imuni sistem našeg organizma u borbi protiv različitih oboljenja.

Dodaci ishrani se poizvode u Sjedinjenim Američkim Državama, prema U.S. propisima Ministrastva Zdravlja i Ishrane (Food and Drug Administration - FDA), 100% su prirodnog porekla. Ne  sadrže šećer, konzervanse ni vještačke boje i arome. Svi CaliVita® za sve svoje proizvode daju 100% garanciju na kvalitet.
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Sarajevo   Derviša Numića 9   033 714 971

Foto galerija je trenutno prazna.