PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

BB Sport

BEST BRANDS

BB Sport

Država Bosna i Hercegovina
Grad Sarajevo
Adresa
Telefon 033 222 333
Fax
Email info@bbsport.ba
Web www.bbsport.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Grupacija BB Sport se bavi maloprodajom i veleprodajom vrhunskih brendova sportske obuće i odjeće te s pravom u svom nazivu naglašava da kupci imaju izbor Best Brands, a nekoliko puta godišnje Best Brands postaju Best Buys kada se u pitanju sezonska i praznična sniženja ali bez kompromisa na kvaliteti ponude.

BB Sport grupacija osnovana je 1990. godine i do danas bilježi stalni trend rasta i razvoja, te unapređenja poslovanja.  Trenutno ima lanac od pet maloprodajnih objekata, ski rental centar i BB Café na Bjelašnici.

Zahvaljujući pažljivom planiranju i odabiru,  naša mreža maloprodajnih objekata je zauzela veoma atraktivne lokacije u samom centru Sarajeva od Trga Fra Grge Martića, Ferhadije do BBI Centra, te specijalizirana outlet prodavnica u privrednom centru „Skenderija" i prodavnica u Robot Commerce Centru Novo Sarajevo. U našem portfelju se nalaze svjetski poznati brendovi:  Champion, Nike, Adidas, Puma, Lotto, Kappa, Asics, Fila, Converse, Merrell, Rebell i drugi, a u junu 2010. godine postaje eksluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu brenda Champion.

U julu 2010. godine promjenom vizuelnog identiteta i zaštitnog znaka sa osvježenim izgledom krenuli smo u proaktivno komuniciranje sa našim kupcima i odlučili da sa dodatnim aktivnostima promoviramo bavljenje sportom, te društveno odgovorno djelovanje.

Naše usmjerenje ka kupcu koje podrazumijeva kvalitetnu ponudu zahvaljujući pažljivom osluškivanju njihovih potreba, te praćenje svjetskih trendova u trgovini sportske obuće i odjeće, kao i opreme je trajno, a sa ovim web stranicama ćemo nastojati da postanemo još interaktivniji u komunikaciji sa našim sadašnjim i budućim kupcima.

BB SportBest Brands

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Sarajevo   Trg Fra Grge Martića br. 1   033 222 333
-
info@bbsport.ba
2.   Sarajevo   BBI Centar, 4. Sprat, Trg djece Sarajeva 1   033 222 333
-
info@bbsport.ba
3.   Sarajevo   MAPA Robot Commerce Centar, Novo Sarajevo   033 222 333
-
info@bbsport.ba
4.   Sarajevo   MAPA Privredni centar „Skenderija“   033 222 333
-
info@bbsport.ba

Foto galerija je trenutno prazna.