PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Banja Vručica Teslić

Zdravstveno turistički centar

Banja Vručica Teslić

Država Bosna i Hercegovina
Grad Teslić
Adresa Kosovska bb
Telefon 053 431 270
Fax 053 431 391
Email info@banja-vrucica.com
Web www.banja-vrucica.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Smještaj u Banji Vrućici Banja Vrućica u svom kompleksu ima 4 hotela sa oko 1000 ležajeva.
Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge, što Banju Vrućicu pozicionira kao poznato prirodno lječilište, konferencijski, sportsko-rekreativni i turističko-manifestacioni centar.

Hoteli: Kardial, Posavina, Srbija, te "Specijalna Bolnica" sa hotelom Hercegovina u okruženju bujnog zelenila, šume i uređenih parkova, pored smještaja, gostima omogućavaju prevenciju, liječenje i rehabilitaciju oboljelih od kardiovaskularnih, fizijatrijsko-reumatoloških i neuroloških bolesti, organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta, rekreativne aktivnosti u kuglani, na sportskim terenima i u fitness centru, te opuštanje i uživanje uz korištenje usluga Medical&Wellness centra Stara Banja.

Sportski tereni
Banja Vrućica u svoj široki asortiman uvrstila je i sadržaje za pružanje rekreativnih usluga, namjenjene pojedincima, grupama i sportskim klubovima.

Zdravstveno-turistički centar Banja Vrućica raspolaže sa terenima na otvorenom za: košarku odbojku rukomet tenis mali fudbal mnogobrojne staze za šetanje i trčanje biciklizam. Ovi tereni se nalaze u neposrednoj blizini naših hotela (’’Kardial’’, ’’Posavina’’, ’’Hercegovina’’ i ’’Srbija’’) i okruženi su šumskim predjelima i cvjetnim parkovima.

Banja Vrućica se nalazi na 230 m nadmorske visine sa dosta čistog i svježeg vazduha, bez saobraćaja, mir i tišina kao veoma bitan faktor za trening i odmor.
Ono što je novost u ZTC ’’Banja Vrućica’’ kao i u cjeloj BiH, jeste Wellness centar u hotelu Kardial. Usluge koje pružamo u sklopu Wellness centra u hotelu Kardial su: masaže (relaks, sportska i medicinska) saune zatvoreni bazeni fitnes teretana.

U okviru rekreativnog dijla hotela Kardila nalazi se savremena kuglana, bilijar, stoni tenis i pikado.
Sve naše usluge pruža visoko stručno osoblje koje je uvijek spremno da Vam posveti vrijeme i da se s vama posavjetuje. Sve gore navedeno je propraćeno bogatom ugostiteljskom ponudom. Akcenat se stavlja na zdrav način ishrane što podrazumjeva mnogo povrća, voća, svježih namjernica i osvježavajućih napitaka.

Zdravstvo
Prirodna ljekovita svojstva naše termomineralne vode, dokazano, imaju povoljno dejstvo u rehabilitaciji kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, što je opredijelilo Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“ da postane poznato banjsko lječilište sa obučenim kadrom i potrebnom opremom.

Wellness
Wellness ponudu ZTC Banja Vrućica a.d. čine:
Spa wellness (svijet vode, svijet sauna, svijet masaža, fitnes i relaks prostor)
Medical wellness (termomineralna voda i ljekovita blata) Spa beauty (njega lica i tijela).

Kongresni kapaciteti
Kongresni kapaciteti i oprema Centralni položaj Banje Vrućice u Bosni i Hercegovini i izdvojenost od gradskih gužvi, raspoloživi kapaciteti pozicionirali su Banju Vrućicu, odnosno Hotel Kardial kao idealno mjesto, za okupljanje poslovnih ljudi, da se u prirodnom okruženju maksimalno posvete svom radu i daju najveće rezultate. Izgradnjom Hotela Kardial (1976 god.), Banja Vrućica širi svoj asortiman usluga i na kongresne goste, tako da smo preko 30. godina poznati kongresni centar.
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT