PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Auto Camp Relax Mostar

Auto kamp za relaksaciju

Auto Camp Relax Mostar

Država Bosna i Hercegovina
Grad Mostar
Adresa Buna
Telefon 036 480 199,036 375 019
Fax
Email info@garten-restorani.com
Web www.garten-restorani.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Auto kamp Relax u Mostaru nalazi se 10 km južno od Mostara na obali rijeke Bune (prekoputa osnovne škole na Buni). Površinom se prostire na 20 000 m2, a u kompleksu možete pronaći bungalove, sportske terene, kamp te restoran.

Kapacitet bungalova iznosi 60 ležajeva, a razlikuju se po broju soba pa tako imamo jednosobne, dvosobne i trosobne apartmane . Svi apartmani unutar bungalova su klimatizirani, opremljeni kablovskom televizijom te internetom koji je besplatan za sve goste kompleksa

Sportski tereni u sklopu kompleksa proširuju našu ponudu, tu su dva malonogometna igrališta (prirodna trava), tenisko igralište te boćalište. Svi tereni su osvijetljeni i lijepo uređeni.U kompleksu Garten Relax nalazi se i moderno opremljeni kamp čiji je kapacitet 50 parkirnih mjesta .

Lijepo uređeni restoran koji naglasak stavlja na tradicionalna jela sa roštilja upotpunjuje našu ponudu te daje razlog više zašto nas posjetiti. CAMP Relax kompleks namijenjen je svima onima koji žele vrijeme provesti izvan gradske gužve, u prirodi, ugodnoj i mirnoj atmosferi, te onima koji se žele relaksirati i upotpuniti slobodno vrijeme kvalitetnim i zdravim sadržajem.
R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Mostar   Buna, 88000 Mostar  

Foto galerija je trenutno prazna.