PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Aqua park Šije Tešanj

Prirodna oaza sa prelijepim krajolikom

Aqua park Šije Tešanj

Država Bosna i Hercegovina
Grad Tešanj
Adresa
Telefon 061 302 886
Fax
Email
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

Opis

Sportsko-rekreacioni centar „Aqua park" Šije se nalazi 500 m udaljen od magistralnog puta M17 u naseljenom mjestu Šije. Smješten na proplanku, u prirodnoj oazi odakle se pruža prelijep pogled ka dolini rijeke Bosne. U sklopu kompleksa Aqua park nalaze se bazeni, restoran, cafe bar, parking i slobodan prostor za odmor i rekreaciju.

Objekat posjeduje dva bazena olimpijski (25-metarski), rekreativni i dva dječija bazena. U vrijeme sezone Aqua park Šije organizuje i noćno kupanje petkom i nedjeljom u terminu od 20:00h do 24:00h.

U sklopu objekta nalazi se i restoran kapaciteta 200 mjesta. U ponudi restorana su sva jela sa roštilja, riba, doner, kebab. Od pića u ponudi su sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. Cafe bar ima kapacitet 50 mjesta, a u ponudi su kafa, čaj, sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Objekat posjeduje i vlastiti parking prostor ukupnog kapaciteta 400 mjesta kao i travnatu površinu od 4 dunuma sa odmor i rekreaciju.

Pošto kompleks sam po sebi još nije dovršen, odnosno završena je prva faza izgradnje, koja nudi posjetiocima kupalište, šetalište te prehranu i piće, u drugoj fazi je predviđena izgradnja hotelskog smještaja koji će uključivati korištenje jakuzi-a, masaže, terena za tenis, paint ball, odbojku i košarku.
Mogući su organizovani posjeti centra koji uključuju besplatan prijevoz, uz blagovremenu najavu i dogovor sa menadžmentom centra na broj telefona +387(61) 302 886.

R.B.   GRAD   LOKACIJA   KONTAKT
1.   Tešanj   Tešanj   061 302 886