PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Turistički kompleks Pliva

ŠIPOVO, Pljeva bb

Ugodna i prijatna atmosfera za boravak i odmor

Turistički kompleks Pliva

Adresa Pljeva bb
Mjesto Šipovo
Telefon 050 320 000, 065 775 819
Fax 050 320 010
E-mail info@plivaflyfish.com
Web www.plivaflyfish.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Turistički kompleks "Pliva" se nalazi u neposrednoj blizini izvora rijeke Plive, osam kilometara udaljen od grada Šipovo u sjeverozapadnom dijelu Bosne. Prostire se na oko 6.800 kvadratnih metara, uz samu obalu rijeke Plive, okružen planinskim pašnjacima, te hrastovom i bukovom šumom. Kompleks se sastoji od osam ekskluzivno opremljenih vila, recepcije, restorana-konobe i motela. U sklopu recepcije se nalazi video nadzor i sef, kao i sve što je neophodno za ribolovce počev od dozvola pa do kompletnog ribolovnog materijala. Kompleks posjeduje uređeno šetalište, trim staze, idalne za šetnju, rekreativne sportove i pripreme sportskih ekipa.

Posebna pažnja prilikom uređenja turističkog kompleksa "Pliva” je posvećena kombinovanju savramenih arhitektonskih rješenja, te tradicionalnih i izvornih elemenat, koje u netaknutom prirodnom okruženju, stvaranju ugodnu i prijatnu atmosferu za boravak i odmor.


Smještaj

Smještajni kapacitet u kompleksu je 90 ležajeva. Pet dvoetažnih vila pojedinačne prvšine 130 kvadratnih metara, imaju smještajni kapacitet od tri dvokrevetne sobe sa odvojenim kupatilima. Tri vile posjeduju četri dvokrevetne sobe i dva kupatila. Sve vile posjeduju kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, centralno podno grijanje, kabovsku televiziju, wireless i adsl internet, telefon, protivpožarnu i protivprovalnu zaštitu, video nadzor i terasu sa pogledom na rijeku.

U skopu motela nalazi se restoran na dvije etaže, a u suterenu su smješteni teretana, sauna i bilijar sala. Smještajni kapacitet motela je 25 ležajeva. Sobe su opremljene sa kupatilom, kablovskom televizijom, internetom i telefonom.

Cijenovnik u sezoni od 15. aprila do 15.oktobra - 1 dan
Vila za 6-8 osoba 120 € na dan
Vila za 6 osoba sa doručkom 150 € na dan
Vila za 2 osobe 70 € na dan

Cijenovnik za period od 15. oktobra do 15. aprila sledeće godine - 1 dan
Vila za 1-3 osobe 25 € po osobi na dan
Vila za 3-6 osoba 100 € na dan
Vila za 2 osobe 50 € na dan

 

NAPOMENA:
U cijenu nije uračunat PDV (17%)
Cjenovnik se ne odnosi na specijalne proslave ili doček nove godine !