PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

SRC "Zlatna Dolina" Gornji Vakuf - Uskoplje

GORNJI VAKUF - USKOPLJE, Mackara

SRC

Adresa Mackara
Mjesto 70240 Gornji Vakuf - Uskoplje
Telefon 061 475 983
Fax 030 285 688
E-mail zelenadolina18@yahoo.com, ramo_omeragic@hotmail.com
Web www.src-zlatnadolina.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Sportsko Rekreacioni Centar "Zlatna Dolina" Gornji Vakuf - Uskoplje, smješten je u samom podnožju planine Vranice, netaknutog bisera prirode.

Spas od gradske gužve i zagađenosti pronađite u predivnom ambijentu Zlatne Doline, gdje ste okruženi šumskim zelenilom, čistim zrakom i planinskim vodama, a onda jedite svježu kalifornijsku i potočnu pastrmku, koja će biti samo za Vas upecana iz našeg ribnjaka i po posebnom receptu spremljena.

Ukoliko se odlučite za višednevni odmor, na raspolaganju su Vam specifični planinski uslovi za spavanje. Osjetite jedinstven spoj netaknute prirode i udobnosti, te konačno odmorite svoje tijelo i dušu kvalitetnim snom. Raspolažemo smještajem za bračne parove, sa ugodnim bračnim krevetima za spavanje, kao i sa smještajem za cijele porodice i organzovane skupine izletnika, gdje se na jedinstven način jača duh zajedništva u ugodnim planinskim noćima.

Posebna pogodnost naših usluga je smještaj za sportske ekipe, koje kod nas mogu provesti fizičke pripreme u vrlo dobrim uslovima, kako bi krenuli u nove pobjede. Raspolažemo travnatim malonogometnim stadionom, koji ima reflektore, tako da je u funkciji 24 sata na dan. Čistina zraka, miris ljekobilja, kojim je bogat ovaj kraj, predivni pejzaž na zelene površine su samo neki od razloga, zašto će vaša sportska ekipa Zlatnu Dolinu napustiti spremnija nego ikada za velike domete.

Naš restoran Vam nudi riblje specijalitete od kalifornijske i potočne pastrmke, iz našeg vlastitog ribogojilišta. Naravno nudimo Vam i sva jela sa roštilja, gdje se posebno izdvajaju tradiocionalni bosanski čevapi. Sve sobe u našem kompleksu, kao i naš restoran su opremljeni kvalitetnim grijanjem, tako da nas možete posjetiti u svakom periodu godine, i možda doživiti sniježnu idilu planine Vranice, bisera Bosne i Hercegovine.

Za naše goste organuzujemo izlete na planinu Vranicu i Prokoško jezero, dva neponovljiva bisera prirode. Sa nama Vam je prirodni užitak zagarantovan. Vratimo se našim koriijenima, vratimo se prirodi.