PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Sport Centar Circle International

MEđUGORJE, Tromeđa b.b.

Sport Centar Circle International

Adresa Tromeđa b.b.
Mjesto 88266 Međugorje
Telefon 036 650 128
Fax -
E-mail info@sport-centar.com
Web http://sport-centar.com/index.php?mode=2

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

SPORT CENTAR Međugorje započeo je sa radom prije sedam godina u okviru matične firme CIRCLE INTERNATIONAL. Prvobitno je bio zamišljen kao mali rekreacijski centar sa jednim nogometnim igralištem, tenis trenom i malim bazenom, no danas je to moderni športsko rekreacijski centar smješten na više od 100.000 četvornih metara koji nudi vrhunske sadržaje kako za pripreme profesionalnih sportaša tako i za sportaše rekreativce.
Iznimno smo ponosni što i najzahtjevnijim posjetiteljima možemo staviti na raspolaganje sadržaje svjetske kvalitete kao što su nogometni tereni, bazeni, zdravstveno relaksirajući odjel sa kompletnim sadržajem od saune i solarija preko hidro i sportske masaže do teniskih terena i trim staze. I to naravno nije sve, pozivamo Vas da dođete i pridružite se vrhunskim sportašima i rekreativcima koji već godinama posjećuju SPORT CENTAR Međugorje
Naša referentna lista rječito govori o kvaliteti kapaciteta kojima raspolažemo a s nje izdvajamo: državne nogometne i rukometne reprezentacije, nogometne klubove iz prvih liga BiH i Hrvatske…
Uz sportske terene, u SPORT CENTRU pronađite vrhunski restoran, caffe barove, internet lounge, te hotel sa četiri zvjezdice.
Lokacija SPORT CENTRA u krajoliku okruženom šumom, vinogradima i voćnjacima, sa raznovrsnom florom i faunom našim cijenjenim posjetiteljima garantira ugodan boravak .

Sport Centar u Međugorju je upravo idealna lokacija za pripremu vrhunskih sportaša, poglavito klubova i reprezentacija. 
Sport Centar je smješten u blagoj i suhoj mediteranskoj klimi koja osigurava vrlo veliki broj lijepih i sunčanih dana pogodnih za trening na otvorenom. Netaknuta priroda i čisti zrak bit će dodatni motiv za kvalitetne pripreme. 
Svi sadržaji Sport Centra stoje na raspolaganju profesionalnim sportašima koji kod nas dolaze na pripreme. Svi su sportski tereni brižljivo održavani od našeg stručnog osoblja. Vrhunski opremljena fitness dvorana omogućuje vježbanje uz pomoć najmodernijih sprava. Nakon napornog treninga sportaši se mogu opustiti u bazenima, sauni, jaccuziju ili otići na profesionalnu masažu. Smještajni kapaciteti hotela Grande Casa, bungalova garantiraju vrhunski komoditet, a restoran La Casa osigurava uravnoteženu i nadasve ukusnu ishranu za sve posjetitelje našeg centra.

Našu kvalitetu garantiraju klubovi i reprezentacije koje su bile na pripremama u Sport Centru: Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine; NK Dinamo, Zagreb; NK Hajduk, Split; FK Željezničar, Sarajevo; FK Sarajevo, Sarajevo; NK Rijeka, Rijeka; NK Zagreb, Zagreb; NK Hrvatski Dragovoljac; FK Kamaz, Rusija; NK Osijeki mnogi drugi sportaši, klubovi i sportske škole

Kao i za vrhunske sportaše, Sport Centar u Međugorju je idealan i za rekreativce i obitelji. 

Sport Centar je smješten u blagoj i suhoj mediteranskoj klimi koja osigurava vrlo veliki broj lijepih i sunčanih dana pogodnih za trening na otvorenom. 

Svi su sportski tereni brižljivo održavani od našeg stručnog osoblja. Vrhunski opremljena fitness dvorana omogućuje vježbanje uz pomoć najmodernijih sprava. Solarij, bazeni, sauna, jaccuzi ili profesionalna masaža su idealni za one koji se samo žele opustiti i uživati. 

Ugostiteljska ponuda Sport Centra također je vrhunska. Naš a'la carte restaurant "La Casa" nudi gastronomske specijalitete u prekrasnom mediteranskom ambijentu. U dva caffee bara i internet caffeu se možete opustiti uz ugodno društvo. Vinoteka i vinarija Sport Centra nudi veliki izbor najfinijih hercegovačkih i drugih vina.

Slobodno se obratite našem osoblju sa pitanjima vezanim uz cijene, uvjete i termine.

U sklopu Sport Centra Ciricle International možete pronaći sljedeće sportske sadržaje: