PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Pansion Vila Nana

KULEN VAKUF, Geceti Kulen Vakuf

Dođite i postanite naš stari gost !

Pansion Vila Nana

Adresa Geceti Kulen Vakuf
Mjesto 77206 Kulen Vakuf
Telefon 061 285 083, 061 582 598
Fax 037 365 299
E-mail info@vilanana.com
Web www.vilanana.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Pansion Vila “Nana” smješten je na obali rijeke Une u malom mjestu Kulen-Vakuf, 35 km jugoistočno od Bihaća.

Zadnjih godina Kulen-Vakuf je postao centar ribolovnog turizma cijele Evrope.

Za ribolovce, ali isto tako i za ljubitelje raftinga, ili odmora u prelijepoj prirodi napravili smo ovaj objekat koji je prilagođen svim zahtjevima modernog turizma.

Pansion ima osam dvokrevetnih i trokrevetnih soba (svaka sa wc-om i kupatilom),  apartman za 3-4 osobe i veliki dnevni boravak sa trpezarijom.

Za ugodna noćna druženja tu je ljetna bašta sa mjestom za gril. Na parkingu ima mjesta za 10-ak automobila, a za vaše lične stvari kao npr.bicikla ili pribor za ribolov imamo  prostoriju pod ključem za čuvanje i sušenje ribolovne opreme. Pansion se nalazi u samom mjestu ali je malo izdvojen od ostalih kuća, tako da je šum vode i cvrkut ptica jedina buka koja remeti tišinu oko njega.

Sa mnogo prirodnog potencijala i povijesnih znamenitosti Kulen Vakuf predstavlja iznimnu turisticku destinaciju. Nasi gosti ovdje uživaju u mnogim interesantnim aktivnostima, kao: ribolovu na specijalnim ribolovnim revirima, zatim uzbudljivim rafting spustovima, šetnjama obalom rijeke Une, uživanjem u nedirnutoj prirodi itd.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, ljubazno osoblje, te prekrasno okruženje Vila “Nana” će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.