PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Olimp Centar Pale

PALE, Karađorđeva bb

Smještaj, vještačka trava, osvjetljenje, tribine, fitness, teretana..

Olimp Centar Pale

Adresa Karađorđeva bb
Mjesto 71420 Pale
Telefon 065 200 777
Fax -
E-mail info@olimpcentar.com
Web www.olimpcentar.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

OLIMP CENTAR je savremeno opremljen i projektovan sportski centar u skladu sa najvišim evropskim standardima. OLIMP CENTAR se nalazi samo nekoliko minuta hoda od same jezgre Pala, samo 10 kilometara od olimpijske ljepotice Jahorine i 13 kilometara od centra Sarajeva.

U sklopu OLIMP CENTRA nalazi se hotel-pansion „OLIMP" sa 20-godišnjom tradicijom u pružanju usluga, otvoreni i zatvoreni fudbalski tereni, teretana, fitnes centar, Internet klub, zabavni centar, itd. Otvoreni i zatvoreni sportski tereni sa noćnom rasvjetom za fudbal, odbojku, tenis, itd., stoje vam na raspolaganju za rekreaciju, takmičenja i pripreme.

Sa hotelskim, 24 sata dostupnim, prevoznim sredstvima možete upoznati okolinu i prekrasne živopisne predjele olimpijske planine Jahorine. Ukoliko se odlučite za izletnički program, bilo vlastitim autom ili hotelskim vozilima, vrlo rado ćemo vam preporučiti atraktivne lokacije i organizovati posjete.

Tokom zimske sezone obezbjeđen je besplatan prevoz do skijaških staza olimpijske planine Jahorine.

U OLIMP CENTRU već godinama odsjeda poslovna i sportska klijentela, a mnogi renomirani fudbalski klubovi su nas prepoznali kao idealno mjesto, sa nadmorskom visinom od 900 metara, za rekreaciju, takmičenja i pripreme. Tokom cijele godine prema posebnim zahtjevima pruža usluge smještaja za sportske ekipe i organizuje sve aktivnosti potrebne za podizanje i održavanje forme i kondicije. Sa ponosom ističemo da je FK Partizan iz Beograda koristio usluge OLIMP CENTRA za kondicione pripreme.

U okviru OLIMP CENTRA djeluje škola fudbala "OLIMP", koja prima članove od 5 do 15 godina, podijeljene po starosnim kategorijama u Pjetliće I, Pjetliće II, Predpionire i Pionire.

Pod stručnim i nesebičnim vodstvom naših trenera u okviru OLIMP CENTRA formirane su fitness grupe "OLIMP" čiji članovi kroz satove fitnessa, aerobika, korektivne gimnastike, pilatesa i total body-a, poboljšavaju svoje opšte fizičko i zdravstveno stanje.

Foto galerija je trenutno prazna.