PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

OFK Sport team

BANJA LUKA, Bulevar Stepe Stepanovića 181a

Fudbalski teren po standardu FIFE

OFK Sport team

Adresa Bulevar Stepe Stepanovića 181a
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 051 235 773
Fax 051 235 778
E-mail info@sport-team-ofk.com
Web www.sport-team-ofk.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Firma Sport Team doo je osnovana 21.10.2006. godine, a iste godine je na jednoj od najljepših lokacija u Banja Luci na desnoj obali Vrbasa počela sa izgradnjom 1. faze sportskog centra. Nakon izgradnje prvog objekta u februaru 2007 je i zvanično počela sa radom.

Danas se u sklopu sportskog centra nalazi  zatvoreni teren za mali fudbal na vještačkoj travi gde se pored rekreativnog  fudbala odvijaju i treninzi našeg omladinskog fudbalskog kluba kao i takmičenja. Takođe radi i caffe bar sa pogledom na teren  i velikom ljetnom baštom koja je okružena zelenilom, kao i dva teniska terena na šljaci i sto za stoni tenis. Tu je i zabavni park za najmlađi uzrast.

Sve ovo uključujući i mjesta za parking omugućuje vam da se osjećate prijatno.

Dođite i posjetite nas, jer nudimo za svakog po nešto.

FUDBAL

Sport team, teren za mali fudbal na veštačkoj travi, visina dlake 4,5 cm, teren je po standardima FIFE dimenzija 20x40m, osvetljen, sa grijanjem u zimskom peridu, idealan je za rekreativno bavljene fudbalom kao i za treninge škole fudbala. U sklopusu 2 svlačionice koje su prozračea i konformne sa po 5 tuševa, tako da se osećate prijatno i pre i posle termina. Možete koristiti naše sportske rekvizite lopte i markere. Dovoljno je samo da rezervišete termin i sami se uverite u sve ovo. Novosti: Teren je obnovljen i postavljena je nova podloga i to najsavremenija vrsta vještačke trave rađena po poslednjoj tehnologiji koja je bez punjenja, Greenfields artificial turf FT XP 32 nf.

Rezervacije terena za mali fudbal tel: +387(0)51/235 776

TENIS

U sklopu objekta radi i škola tenisa "Banjaluka" sa stručnim trenerima koji su školovani i puni strpljenja i razumjevanja da vam pokažu i nauče Vas sve o ovom belom sportu. Teniski teren je površine ____ na šljaci. Velika je zainteresovanost i dece i roditelja za školom tenisa, tako da imamo veliki broj polaznika i to svih generacija. Škola tenisa radi svaki dan od __ do __. Takođe se može i iznajmiti teren za rekreativno igranje tenisa. Najbolji način da ispunite svoje slobodno vreme i pri tom nešto naučite.

Rezervacije terena za tenis tel: +387(0)65/633-006; Škola tenisa tel: +387(0)65/170-770

STONI TENIS

U sklopu objekta na drugom spratu se nalazi i sto za stoni tenis, odakle se pruža pogled na teren za fudbal. Iznajmljivanje termina možete izvršiti telefonom ili lično. Na raspolaganju su vam naši reketi i loptice.

Rezervacije za stoni tenis tel: +387(0)51/235 776

ZABAVNI PARK

Zabavni park se prostire na zelenoj površini 2000 m2 u čijem sklopu se nalazi tobogan na duvanje, trambolina, bungee jump, na kojima radi stručno osoblje kao i deci nainteresantniji deo zabavni park(lavirint). Dođite i zabavite se sa nama.

 

 

Foto galerija je trenutno prazna.