PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Muca - RAFT

KONJIC, Gornje Polje 50

Muca-raft je agencija za turizam u nautičkom sportu

Muca - RAFT

Adresa Gornje Polje 50
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 036 730 934
Fax 061 536 475
E-mail info@muca-raft.net
Web www.muca-raft.net

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Muca-raft je agencija za turizam u nautičkom sportu. Osnovan je sa ciljem da promoviše turizam u gradu Konjicu, posebno na rijeci Neretvi.

Rafting krece iz Glavaticeva. Put dug 26 kilometra prelazi se za 4-5 sati. Pauza za dorucak i kratki predah je na Kleku. Nakon toga, rafting se nastavlja do finisa u Bijeloj.

MucaRaft ima širok asortiman usluga kreirane sa ciljem da zadovolje i najzahtjevnije korisnike. Osim ponuda koje možete vidjeti ovdje, MucaRaft kreira ponude i po željama svojih klijenata, kako bi se u potpunosti mogle ispuniti njihove želje i očekivanja.

U cijenu svake ponude uračunato je:

- doručak

- neophodna oprema za rafting

- osiguranje za dan raftinga

- boravišna taksa

- ručak

- prevoz do mjesta polaska

- napici u toku raftinga

RAFTING NA RIJECI NERETVI - 1 DAN

Staza dužine 24 km prelazi se za 4-5 sati. Uključeno u cijenu: doručak, napici u toku raftinga, neophodna oprema za rafting, boravišna taksa.

RAFTING NA RIJECI NERETVI - 2 DANA

Staza dužine 35 kilometara prelazi se za 8-10 sati aktivnog učešća. Uključeno u cijenu: hrana za 2 dana, napici u toku raftinga, neophodna oprema za rafting, boravišna taksa.

NOĆNI RAFTING

Staza dužine 18 km prelazi se za 4-5 sati. Uključeno u cijenu: večera, napici toku raftinga, kompletna oprema za rafting, oprema za noćnu vožnju, prijevoz do polazne tačke,taksa.

Cijena za sve usluge su po dogovoru.