PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Motel Actros

BANJA LUKA, Nova Topola

Sigurni smo da je Actros vaš pravi izbor.

Motel Actros

Adresa Nova Topola
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 051 891 647
Fax 051 892 330
E-mail info@actros-pizzeria.com
Web www.actros-pizzeria.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Motel-pizzeria Actros nalazi se pored magistralnog puta Banjaluka - Gradiška. Udaljena je 33 km od Banjaluke, 14 km od Gradiške. Na putu prema autoputu Beograd - Zagreb, sa radnim vremenom od 0 do 24 h, najomiljenije je mjesto za okrepljenje i odmor na putovanju.

Počeli smo sa radom 1998. godine. Stalnim ulaganjem u poslovanje stvorili smo moderan, sportsko-rekreativni kompleks koji u svom sastavu ima osam bungalova, pizzeriju sa tri sale, ljetnu baštu sa preko 250 mjesta, dva bazena, sportske terene, dječije igralište, kao i veliki parking prostor sa autopraonicom.

Visok nivo opremljenosti, bogati sadržaji i veoma uslužno osoblje su odlike po kojima je motel pizzeria Actros postao prepoznatljiv. Veliki broj stalnih gostiju pokazatelj je kvaliteta koji pružamo i dodatni motiv da u svom radu budemo još bolji.

Sportski tereni
Sportski teren za mali fudbal i košarku je idealan za trening, kao i za organizovanje turnira u košarci, malom fudbalu i sl. Prednost našeg terena su natkrivene tribine i potpuna obloženost i natkrivenost mrežama, kao i odlična rasvjeta koja nudi mogućnost organizovanja noćnih treninga i turnira, kao i svih pratećih sadržaja sportskog kompleksa koji vam se nalaze na raspolaganju.

Tradicionalno, tokom ljeta organizujemo turnir u malom fudbalu za juniore. U takmičenju učestvuju desetine ekipa iz cijelog regiona.

Pored betoniranog terena nalazi se teren za odbojku na pijesku.

Dječije igralište
Za naše najmlađe opremljeno je igralište koje pruža razne mogućnosti za zabavu. Tu su autići, ljuljaške, klackalice, tobogan i trambolina. Naravno, za sigurnost je zadužen animator koji se brine o vašoj djeci. Vi se možete opustiti i uživati u vašem piću i pizzi dok se oni zabavljaju. Ako nas do sada niste posjetili, učinite to što prije i sa sobom povedite vaše najmlađe. Njihovo zadovoljstvo i užitak biće najbolje mjerilo našeg kvaliteta.

Sigurni smo da su restoran i pizzeria Actros vaš pravi izbor.