PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

KenoRaft - rafting na Neretvi

KONJIC, Zuke Džumhura br17

KenoRaft - rafting na Neretvi

Adresa Zuke Džumhura br17
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 036 729 033, 061 628 543
Fax
E-mail keno@kenoraft.com.ba
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Agencija "KENORAFT" pruža usluge raftinga kanjonom rijeke Neretve, spuštanja kajacima,  ribolova, te mogucnost da u najkracem roku savladate vještinu vožnje rafting camca i kajaka bez obzira na dob i uzrast.
   
KENORAFT je poznata i jedna od najboljih rafting agencija u Bosni i Hercegovini.
   
Veliko iskustvo i znanje u ovoj oblasti ucinilo nas je najboljom rafting agencijom.

Pružiti nezaboravno i kvalitetno avanturisticko iskustvo našim klijentima je naš prioritet. Rijeka Neretva važi za jednu od najboljih u svijetu kada je rafting u pitanju pa Vas zbog toga pozivamo da se i sami u to uvjerite. Dodjite i pridružite nam se. Ljubazno i profesionalno osoblje ce biti uz Vas cijeli put. Garantujemo da cemo nadmašiti vaša ocekivanja.

Siguran provod uz društvo ili familiju

Rafting može biti opasan sport-hobi, posebno ako osnovne sigurnosne mjere nisu ispunjene. Oprema koju koristimo je vrhunske kvalitete i redovno se provjerava.

Svi naši skiperi su vrhunski obuceni i svaki naš put je detaljno isplaniran uzimajuci u obzir iskustvo i fizicku spremnost raftera, te smo zbog toga ponosni što možemo reci
da za svakoga imamo odgovarajucu ponudu. Sve detalje o našim putovanjima možete pronaci na ovoj web-stranici, kontakom na telefon:

Svaki naš vodic (višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti) odgovara za posadu, upravlja plovilom i uciniti ce sve da svaki Vaš izlet bude što sigurniji i kvalitetniji.

Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuke Dzumhura br. 17, pokraj Starog Mosta.

Rafting

Rafting na Neretvi traje izmedu 5 i 6 sati, na 18 km dugom dijelu rijeke, i krece od sela Glavaticevo iznad Konjica.
   
Sa sobom je potrebno ponijeti kupaci kostim, tenisice ili sandale koje vam nije žao smociti (ne preporucuje se da idete bosi), te rucnik i odjecu koju cete obuci nakon raftinga. Na rijeci je dobro imati zaštitu od sunca. Svaki vodic nosi vodo-otporni fotoaparat, a u koliko želite, možete ponjeti vlastiti. Ne preporucujemo nošenje dragocjenosti (nakit, satovi i slicno), a ukoliko nosite naocale pricvrstite ih vrpcom.
Želja nam je pobuditi u Vama iskonski nagon za avanturom.
Iskustvo i oprema nisu Vam potrebni!
Nema dobnih granica!

Dovoljan je avanturisticki duh a za sve ostalo pobrinuti ce se iskusni i strucni clanovi Rafting kluba KENORAFT.

Foto galerija je trenutno prazna.