PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Hotel Garden City

KONJIC, Trbića polje bb

Novi ritam življenja

Hotel Garden City

Adresa Trbića polje bb
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 036 712 800; 036 712 802
Fax
E-mail info@gardencity.ba
Web www.gardencity.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

U starom gradu Konjicu, kroz vijekove poznatom po specifičnom drvorezbarstvu koji se naslijeđivao sa koljena na koljeno, između dva najljepša jezera, u ambijentu kakvog samo priroda može stvoriti, šumama okružen i suncem obasjan, tamo gdje još od drevnih vremena svoj put kroz kanjone i doline nalazi tirkizni dragulj Neretva, u mjestu iznad kojeg lebdi planinski masiv Prenj, rodio se sasvim novi grad... Garden City.

Čovječija ruka podstaknuta potrebama i željama stanovnika i turista, podigla je i sagradila nešto savremeno, nešto novo što će podići standarde BiH turizma i življenja, nešto novo što će u budućnosti postati turističko središte Bosne i Hecegovine te biti ponos svima nama.

Garden City je grad koji živi, koji raste i koji se sjedinjuje sa svojim stanarima. Blizina rijeke Neretve, naših prekrasnih planina i jezera stvara unikatnu atmosferu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Srce Garden City-a je Hotel Konjic, centar dešavanja i rekreativnih sadržaja koje kompleks pruža. Hotel je građen modernim pristupom, po svim svjetskim standardima i ispunjava norme za kategorizaciju u rangu "4 zvjezdice". 38 soba (jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih). Svaka soba sadrži: mini bar, kupatilo, TV, telefon, pristup internetu, mini sef i direktnu telefonsku liniju. Pored soba, na raspolaganju Vam stoje i tri vrste apartmana sa različitim pogledima na okolinu hotela. U ponudi, naravno, imamo i sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Usluge koje pruža hotel
• Smještaj na bazi BB, HB i FB
• Usluge korporativnog poslovanja što podrazumijeva organizaciju seminara, sastanaka, poslovnih
ručkova, teambuildinga...
• Organizovanje raznih proslava, rođendana, vjenčanja, godišnjica...
• Organizacija modnih revija, umjetničkih kolonija, muzičkih i poetskih večeri, partya...
• Organizacija sportskih dešavanja, teniskih i odbojkaških turnira...
• Organizacija školaplivanja, tenisa, škole u prirodi...
• Ponude raznih izleta, raftinga, fishinga, planinarenja, biciklizma, vožnje motociklima...
Kongresi i seminari
Hotel raspolaže sa dvije sale namijenjene u svrhe organizacije kongresa i seminara. Tu je klasična kongresna sala sa 150 sjedećih mjesta te Bosanski salon sa 22 sjedeća mjesta. Sale su opremljene vrhunskom tehnikom te imaju mogućnosti ozvučenja, korištenja LCD ekrana i projektora flipchart pomagala.

Foto galerija je trenutno prazna.