PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Hotel Adria ski

KUPRES, Čajuša bb

Hotel Adria ski

Adresa Čajuša bb
Mjesto 80320 Kupres
Telefon 034 275 100
Fax 034 274 951
E-mail info@adriaski.net
Web www.adriaski.net

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Kapacitet hotela Adria Ski je 256 ležajeva. Sve sobe opremljene su telefonom te TV uređajima sa digitalnim satelitskim sustavom koji Vam nudi izbor više od 1000 programa. Svaka soba ima zasebno kupatilo.

Hotel je opremljen 25 metarskim ostakljenim bazenom koji zimi pruža jedinstveni pogled na snijegom prekrivenu borovu šumu. U sklopu bazena su dvije saune i veliki fitnes centar u kojem istovremeno može vježbati 30-ak  osoba. Centar je opremljem spravama  za vježbu i rastezanje svih dijelova tijela, a za svaku vježbu na raspolaganju su najmanje tri istovrsne  sprave, što omogućuje brzo izmjenično vježbanje većih organiziranih grupa i momčadi.    

U sklopu hotela je restoran koji Vam nudi tradicionalna autohtona jela, te jela  po narudžbi. Jela spravljaju vrhunski kuhari uz bogatu ponudu stranih i domaćih vina. Pokraj restorana nalazi se caffe bar u kojem možete uz jutarnju kavu pročitati dnevni tisak.    

Skijališta
Netom ispod završetka skijaških staza nalazi se restoran Ognjišta koji u planinskom ambijentu nudi gotova jela za brzu okrijepu i nastavak skijanja bez ulaska u hotel. Iz restorana Ognjišta posebno Vam preporučamo domaći grah s kobasicom i domaćim kruhom.
Odmah iznad hotela Adria Ski nalaze se 4 staze ciji su završeci smješteni gotovo uz sami objekt. Na preko 13 kilometara staza voze Vas 4 ski-lifta. Jedna sjedešnica (dvosjed) u dužini od 980 metara, dvije „sidro" vucnice u dužini od 1080 i 1150 metara, te jedan baby lift dužine 300 metara.  Od ove godine su uz vec postojece topove za umjetni snijeg izgradena i dodatna umjetna jezera, kako bi se sprijecio nedostatak snijega ili vode. U sklopu hotela je i škola skijanja Prvi spust iz Kupresa u kojoj ce Vas domaci ucitelji skijanja poduciti ili prvim koracima ili naprednim tehnikama skijanja.

U našoj posebnoj ponudi je i škola skijanja Adria Ski, smještena u prizemlju hotela.  U školi radi 11 kvalificiranih ski-instruktora koji će Vas uvesti u sve tajne skijanja, po cijeni od samo 10 KM ili 40 HRK po satu.
U sklopu škole djeluje i „ski-vrtić", dodatna pogodnost za djecu i roditelje. Osim učenja prvih koraka na skijama u vrtiću se djeca mogu zabaviti i igrama na snijegu  uz prisustvo animatora te sanjkanjem . Ski-vrtiću mogu pristupiti djeca od 3-6 godina starosti.

Škola skijanja:
Pristup školi skijanja imaju pravo sve osobe starije od 5 godina. Oboružani dugogodišnjim iskustvom preporučamo Vam da izbor metoda, oblik rada, izbor terena i sve preostalo prepustite Vašem učitelju skijanja čije će Vas znanje i iskustvo idealnim putem  (stazom) dovesti do željenog cilja.   

RADNO VRIJEME: Tijekom tjedna:  09-16 h, Vikendom (petak, subota, nedjelja)  08 – 19 h  

KONTAKT:
+387 63 857 512  Igor
+387 63 857 513
WEB: www.adriaskiskola.com
CIJENE:
Grupni tečajevi (7 - 10 polaznikai:
Jednodnevni  tečaj: 3 nastavna sata  -  40 KM  ili  160 kn (1 dan - 3 sata X 45 minuta)
Dvodnevni tečaj: 6 nastavnih sati -  70 KM  ili  280 kn (2 dana - 6 sati X 45 minuta)
Trodnevni tečaj: 9 nastavnih sati -  95 KM  ili  380 kn (3 dana - 9 sati X 45 minuta)
Tjedni tečaj: 15 nastavnih sati -  135 KM  ili 540 kn (5 dana - 15 sati X 45 minuta)
INDIVIDUALNI SAT 1 nastavni sat - 40 KM  ili 160 kn

Sportske pripreme
Pripreme sportskih momčadi polako ali sigurno opet nalaze svoje mjesto koje su imale u prijeratnom razdoblju. Nogometni klubovi (ZAGREB, ŽELJEZNIČAR, CROATIA SESVETE, HRVATSKI DRAGOVOLJAC, ŠIROKI BRIJEG, LUČKO, SPLIT, ZRINJSKI, POSUŠJE, OLIMPIK, JUNAK, MOSOR, SLAVEN BELUPO, SARAJEVO, DUGOPOLJE, ŠIBENIK, TROGIR, GOŠK-GABELA, SOLIN, HAJDUK ...), Košarkarski klubovi (TORGIR, GRUDE ...), Kuglaški klub MERTOJAK, HRVATSKI KARATE SAVEZ, Karate klub (LJUBUŠKI,ZRINJSKI ...), Rukometni klub (IZVIĐAČ, LJUBUŠKI, SOKOLOVI-IMOTSKI, ZAGORJE, KOTEX, GRUDE ...), Plivački klubovi (ŠIBENIK, SARAJEVO, JADERA, JADRAN, MORNAR ...), TEAKWANDO SAVEZ BIH, samo su neka od eminentnih imena koja su snagu i kondiciju stjecali na Kupresu.

Idealni atmosferski uvjeti, planinski zrak bogat kisikom kojeg dodatno obogaćuje gusta šuma, veliki fitnes centar te  unutarnji bazen  od početka su u našoj ponudi.

Novost je veliko nogometno igralište pokraj samog hotela koje sa svakodnevno njegovanom travom (i za vrijeme zime) omogućava nogometnim momčadima  rad s loptom u tijeku kondicijskih priprema.

Seminari
Jedan od segmeneta našeg poslovanja  kojim se ponosimo i koji iz dana u dan razvijamo te dižemo na višu razinu je  organizacija svih vrsta seminara i tematskih skupova. Za skupove do 60 osoba idealna je mala sala koja se nalazi tik do restorana na nultoj razini hotela. Budući da stolovi nisu fiksni moguće je organizirati predavanje ili panel  diskusiju ovisno o potrebama klijenta.

Za veće skupove idealna je sala u podzemnoj razini hotela. Sa smještajnim kapacitetom do 250 osoba,  polivalentim rasporedom stolica te oblikom koji omogućava  formiranje odvojenih radnih skupina,  u potpunosti zadovoljava uvjete za višednevne seminare ili skupove. Sala je u potpunosti opremljena audio i video tehnikom, a u njenom  sklopu se nalazi i šank za kratku i brzu okrijepu.

Osim unutarnjeg uređenja hotel Adria Ski idealan je i zbog okoliša koji će sudionicima seminara pružiti prijeko potreban mir i odmor.