PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

HIT Tours - Neretva Konjic

KONJIC, Ljetna bašta

Osjeti rafting

HIT Tours - Neretva Konjic

Adresa Ljetna bašta
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 061 216 505, 036 725 953, 036 727 348
Fax
E-mail tufo@bih.net.ba
Web www.raftingneretvatufo.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

HIT tours je prva rafting agencija na Neretvi, višegodišnje iskustvo i sigurnosna oprema koju agencija koristi nikada do sada nisu ugrozili niti jedan ljudski život. Naši skiperi također imaju višegodišnje iskustvo tako da se možete osjećati opušteno i sigurno.

Prva rafting agencija na Neretvi

Za one koji to nisu znali, naša rafting agencija je premjestila svoje sjedište u prelijepu ljetnu baštu ("Avlija") u starom dijelu grada Konjicu.

 

Na kraju krajeva kome vjerovati ako ne najstarijoj i najiskusnijoj agenciji.

Pogodnosti koje smo imali u kampu Ban Vir, poput netaknute prirode, prečiste rijeke i drugog, takođe nose i svoje nepogodnosti zbog kojih smo svoje sjedište i mjesto za odmor i ručak nakon raftinga i preselili u sam grad. Naime, svi naši prethodni gosti su morali doći do kampa Ban Vir, da bi poslije raftinga ponovo dolazili do kampa i poslije odmora i ručka putovali nazad. Sada sa sjedištem u Konjicu te nepogodnosti, poput nepotrebne duple vožnje su nestale, što uveliko doprinosi Vašem boljem odmoru i provodu, a i na kraju cijeni ukupnog aranžmana.

Do ovog koraka smo došli nakon mnogobrojnih sugestija i prijedloga u vezi nepotrebne "duple” vožnje, a sve radi što boljeg zadovoljavanja Vaših potreba, jer mi smo tu radi VAS!!!

Najbolji rafting na Neretvi!!!