PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Fitness klub Jimmy's GYM

TUZLA, Ul. Bosne Srebrene b.b. Dvorana Mejdan

Fitness klub Jimmy's GYM

Adresa Ul. Bosne Srebrene b.b. Dvorana Mejdan
Mjesto 75000 Tuzla
Telefon 061 736 164, 061 814 894
Fax
E-mail info@jimmys-gym.ba
Web www.jimmys-gym.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Predstavljamo Vam fitness klub Jimmy's GYM iz Tuzle, BiH koji je otvoren 1999g. i nalazi se u sklopu SKPC Mejdan.
Osnivac i voditelje fitnes kluba je Hadzic Suad mag. Tjelesnog odgoja i sporta.
To je najveci fitness klub u Tuzli, savremene koncepcije profesionalne fitness opreme sa dosta invidualnih i grupnih fitness programa profesionalno obucenih trenera, ljekara, fizioterepeuta.
Fitness klub se prostire na 600 m2 povrsine, koji je sastavljen od namjenski izgradjene prostorije visine 6m, sa ventilacijom, klimatizacijom, velikim svlacionicama, i non-stop toplom vodom, teretana je opremljena profesionalnim Technogym i Lifefitness spravama.
U Fitness klubu rade iskljucivo profesori i magistri tjelesnog odgoja i sporta sto nas odvaja od svih ostalih fitness klubova u Tuzli.

U sklopu fitness-a nalazi se i studio za masazu, sauna, laser, ultra zvuk, medicinske struje, gdje takodje radi visoko educirani kadar.

U svom jedaneestogodisnjem postojanju klub je radio sa svim istaknutijim sportskim klubovima i pojedincima Tuzlanskog Kantona.
Bitno je napomenuti da nas klub ostvaruje vrlo blisku saradnju sa Fakultetom za Tjelesni odgoj i sport kao i dispanzerom za sportsku medicinu.
Sva nasa oprema i programi su koncipirani tako da prate tendencije razvoja fitnessa u svijetu. Svim nasim potencionalnim clanovima je na raspolaganju besplatan probni trening za sve nase programe da bi se licno uvjerili da su programi koje mi realizujemo kvalitetni,, zdravi i prakticni i da je u pravo to ono sto je zaista i potrebno.

Zastupljeni Fitness programi koje nudimo:
1. Pilates
2. Tae bo
3. Mix Aerobic
4. Body Toning
5. Cardio Program
6. Body Building
7. Redukcija Težine
8. Personalni trening

Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Petak: 09:00h-22:00h
Subota: 10:00h-20:00h
Nedjelja: 17:00h-19:00h