PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Estetik fitness

MOSTAR, Ante Brune Bušića 5

Trenirajmo zajedno

Estetik fitness

Adresa Ante Brune Bušića 5
Mjesto 88000 Mostar
Telefon 036 321 170
Fax
E-mail info@estetikfitness.com
Web www.estetikfitness.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Estetik Fitness se nalazi u samom središtu grada u ulici Ante Brune Bušića broj 5 (kod MUP-a).
Klub je osnovan 1996.g. i od tada je u njemu vježbalo mnoštvo generacija od kojih su mnogi klijenti još od prvog dana. Upravo je to dokaz da se redovitim vježbanjem i zdravim prehrambenim navikama razvija pozitivan pristup životu te idealna psihička i fizička ravnoteža koja poboljšava poslovnu i društvenu sposobnost, kao i kondicijsku i estetsku razinu.
Izuzetno ugodan ambijent u 380m2 moderno uređenog klimatiziranog prostora u potpunosti je podređen suvremenom načinu treniranja uključujući korištenje preko 40 sprava renomiranog proizvođača profesionalne fitness opreme V-GYM. Cardio linija (bicikli, steperi), sprave za sve mišićne skupine (noge, prsa, leđa, ramena, ruke i trbuh),veliki broj slobodnih utega, step aerobic, tae-bo aerobic, stretching, vreća za boks, fokuseri za boks, kao i svi dodatni rekviziti potrebni za ovaj vid treniranja pomažu svima koji dođu u Estetik Fitness da postignu željeni rezultat.
Osim sprava Estetik Fitness omogućava svim svojim članovima kvalitetno vodstvo i savjete tijekom treniranja (savjeti vezani za profesionalnu i svakodnevnu prehranu, izvođenje vježbe itd.) te izradu trening programa.
Obavezno korištenje ručnika prilikom vježbanja garantira vrhunske higijenske uvjete.
Dobra glazba i kompletna atmosfera Estetik Fitness-a treniranje pretvara u pravo zadovoljstvo.
Ako želite skinuti suvišne kilograme, oblikovati svoje tijelo, povećati snagu, povećati mišićnu masu ili se relaksirati i zdravije živjeti na pravom ste mjestu. Dođite, čekamo vas, vaš ESTETIK FITNESS.

program vježbi:
1.pilates
2.power pilates
3.tae-bo aerobic
4.step aerobic (za početnike i napredne)
5.estetikfit (dovođenje organizma u stanje odgovarajuće težine)
6.kondifit (priprema cijelog tijela)
7.bodybuilding
8.stretching
9.rehabilitacija (terapijski program poslije ozljeda)
10.privatni trening

Nudimo kompletnu liniju profesionalnih prehrambenih proizvoda za sve oblike sporta, kao i rekvizite za trening.

RADNO VRIJEME: RADNIM DANOM 10-22h; SUBOTOM 10-18h

'Redovito vježbanje u svakoj životnoj dobi poboljšava fizičko i psihičko stanje,omogućava druženje i upoznavanje novih ljudi, povećava intelektualne sposobnosti, duhovno ispunjava, omogućava bolje odrađivanje dnevnih poslova (na radnom mjestu, u školi ili u kući), a vježbanje u prirodi povećava povezanost s njome i razvija svijest o potrebi njene zaštite. Posebno je za razvoj zdravih međusobnih odnosa važan utjecaj zajedničkog vježbanja s članovima obitelji i djecom.''

.