PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Centar za sport i rekreaciju porodice GYM

SARAJEVO, Paromlinska 43, Dolac Malta

Centar za sport i rekreaciju porodice GYM

Adresa Paromlinska 43, Dolac Malta
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 061 327 239
Fax
E-mail gymteam@outlook.com
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Centar za sport i rekreaciju porodice Gym predstavlja jedinstven centar u sklopu kojeg čitava porodica može da se rekreira i da provode kvalitetno svoje slobodno vrijeme. 

Centar nudi veliki spektar sportskih programa, specijalno prilagođenih određenim skupinama. 

- ZA NAJMLAĐE tu je mala škola sporta (za djecu uzrasta od 4 do 6 godina), karate, te posebno organizovane škole plivanja. 

- ZA ŽENE pored kompletno opremljenog fitnesa nudimo i grupne programe; aerobik, zumbu, pilates, bootcamp, 3D treninge pod vodstvom licenciranih trenera sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih programa. 

- ZA MUŠKARCE tu je kompletno opremljen fitnes, te funkcionalni fitnes posebno osmišljen program za one koji žele brže rezultate u kračem vremenu, koji radi pod vodstvom vrhunskih fitnes instruktora, koji su na raspolaganju za vaše svako pitanje. 

Ono što nas čini jedinstvenim je to da se večina programa odvija u isto vrijeme, u fizički odvojenim salama, na istoj lokaciji, te na taj način vam pruža mogučnost rekreacije za čitavu porodicu na istom mjestu u isto vrijeme. 

Klubovi koji imaju treninge u Vašoj dvorani: Karate klub Okinawa,Klub Vodenih Sportova Bimba, Parkour škola Team LimitLess