PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Bukovica Raft

KONJIC, Glavatičevo

Za raftere koji hoće da osjete prirodu

Bukovica Raft

Adresa Glavatičevo
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 061 209 154
Fax
E-mail info@bukovicaraft.com
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Rafting

Rafting niz rijeku Neretvu u dužini 21 km kroz prelijepe kanjone i predjele koji se nižu jedan za drugim. Polazak je sa predjela rječice Bukovice gdje je zborno mjesto i gdje se okupljaju rafteri i pripremaju na polazak. Na lokalitetu Bukovice se nalazi smještajni objekat gdje će biti moguće organizirati smještaj za jednu ili više noći sa kompletnom uslugom, za raftere koji hoće da osjete prirodu i da se druže i upoznaju sa ostalim rafterima.

Jednodnevni rafting - cijena 80 KM

Seoski turizam

Imate želju da provedete odmor ili vikend na selu, da spavate, jedete i radite ono što rade ljudi koji tu žive, a do sada niste imali mogućnost ili poznanstvo nekoga ko bi Vam to omogućio. Mogućnosti organiziranja seoskog tirizma na planinama BiH sa smještajem u vikendici ili u kući domaćina, konzumiranje zdrave hrane i po želji rad na seoskom domaćinstvu u trajanju od jednog pa do više dana što ovisi o Vama i Vašim mogućnostima i željama.

Lov i foto lov

Želite da odete u lov i da uživate u nedirnutim predjelima bogatim divljači koja se može naći na područjima Bosne i Hrecegovine, kao što su vuk, medvjed, divojarac, srndać, veliki tetrijeb ili da napravite fotografije divljih životinja u njihovom prirodnom okruženju gdje se te životinje rađaju, žive i umiru prirodnom smrću. U lov i foto-lov je uključen smještaj, ishrana i stručni vodič.

Planinarenje

Planinariti po Prenju, Čvrsnici, Visočici, Bjelašnici, Zelengori ili po nekoj drugoj planini, a ne znate kako to organizirati i koga naći da vas vodi sigurnim stazama. Bukovica-raft je firma koja će sve da organizira za Vas. Vaše je samo da se javite i iznesete svoje želje i vrijeme koje ste raspoloženi da provedete planinareći. Organizacija planinarenja uslijed svoje specifičnosti je ovisna o dogovoru zainteresiranih strana i njihovih želja i mogućnosti.