PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Body Art

SARAJEVO, Alipašina bb

U NAS MOŽETE IMATI PUNO POVJERENJE!

Body Art

Adresa Alipašina bb
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 033 276 123
Fax
E-mail info@bodyart.ba
Web www.bodyart.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Fitness centar "BODY ART" djeluje od 2003. godine u sklopu OC ZETRA, pružajući najširi spektar usluga i najviši komfor tjelesnog treninga, u cilju izgradnje i održavanja željene forme, poboljšanja zdravlja, rekreacije i relaksacije, a također i postizanja vrhunskih sportskih rezultata.

Osim naših članova, proteklih godina kod nas su trenirali članovi mnogih nogometnih, rukometnih i košarkaških ekipa.

Nama je čast i velik profesionalni izazov da ugostimo svakog pojedinca, koji želi da podigne nivo svojih tjelesnih sposobnosti, bilo iz rekreativnih, bilo iz natjecateljskih pobuda.

Fitness centar je opremljen dovoljnim brojem polivalentnih sprava i sistema, iz programa Techno Gym, koji je jedan od najpoznatijih proizvođa sportske opreme u svijetu.

U primjereno opremljenom, svijetlom i ozračenom prostoru, površine oko 250 m2, mi svojim cijenjenim klijentima nudimo fitness, saunu, solarij i prostor za masažu. Takodjer im stavljamo na raspolaganje i čuvani parking.

Body-art je u svim aktivnostima opredijeljen na svoje klijente. Od ulaska u naše prostore i elementarnih uputa koje dajemo početnicima, do izrade specifičnih programa treninga, prilagodjenih željama i mogućnostima svakog člana i posjetioca, specijalizirani uposlenici Body-arta su u maniru maksimalne predusretljivosti na raspolaganju klijentima.

Izrada programa treninga za svakog našeg posjetioca je besplatna.

Radno vrijeme
pon-pet: 09:00-22:00
sub-ned: 12:00-21:00
 
FREE PARKING !!!
Uvijek slobodno
mjesto za parking