PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Bazen Franšizni centar BiH Vitez

VITEZ,

Ugodni ambijent zatvorenog bazena

Bazen Franšizni centar BiH Vitez

Adresa
Mjesto 72250 Vitez
Telefon 030 718 444
Fax
E-mail info@fcbih.com
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Franšizni centar BiH je moderno dizajniran objekt s kompletnom potrebnom infrastrukturom za obavljanje poslovnih djelatnosti. U ponudi je 50-ak poslovnih prostora, od 20 do 2000m2 koji mogu zadovoljiti najrazličitije potrebe potencijalnih davatelja ili primatelja franšize.
23 075 m2 najmodernijeg ekskluzivnog višenamjenskog prostora raspoređeno je na šest etaža. Objekt posjeduje osiguran parkirni prostor te podzemnu garažu s izravnim ulazom. Pri izgradnji objekta poštovane su najviše urbanističke, estetske i kvalitativne norme.

Bazen
Dopustite si božansku ugodu i vratite se u element iz kojeg izvire život. Osjetite ljekovitu učinkovitost vode dolaskom na naš zatvoreni bazen koji se proteže na površini 500 m2 i nudi različite aqua programe kako za odrasle tako i za razigrane mališane koji će uživati u dječjem bazenu.
Uživajte u terapeutskom djelovanju jacuzzija koji se nalazi u sklopu bazena, čije će mlaznice Vaše tijelo osloboditi napetosti i pružiti vam nezaboravnu ugodu.

Masaže
KLASIČNA MASAŽA CIJELOGA TIJELA - idealna masaža za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, smanjenje napetosti i duboko opuštanje
AROMAMASAŽA CIJELOGA TIJELA  - posebna masaža aromatskim uljima koja se miješaju prema potrebama klijenta i čiji čarobni miris djeluje na sva vaša čula
ENERGETSKA AROMAMASAŽA - za podizanje energije u tijelu 
OPUŠTAJUĆA AROMAMASAŽA - za postizanje dubokog opuštanja 
ČETVERORUČNA MASAŽA - De luxe masaže gdje dva terapeuta istodobno usklađenim pokretima opuštaju mišiće vašeg tijela. 
SPORTSKA MASAŽA  - terapeut energičnim pokretima pomaže izbacivanju toksina i mliječne kiseline nakon napornog vježbanja ili bavljenja sportom  
HAVAJSKA MASAŽA - tretman se izvodi podlakticama uz kombinaciju različitih programa fizikalne i ultrazvučne terapije.
PARCIJALNA MASAŽA -intenzivna masaža na problematičnim dijelovima tijela, pravi izbor kod akutnih bolova i umora jer donosi trenutno olakšanje i popuštanje napetosti 
ANTI-CELULITNA MASAŽA  + BODY WRAPPING - kombinacija body wrappinga (zamatanja tijela) sa anticelulitnim gelom kao bazom te polusatne masaže sa anticelulitnim uljem. Tretiraju se svi celulitu podložni dijelovi tijela, a posebna pozornost i vrijeme posvećuje se kritičnim zonama.
PEELING TIJELA - jedinstvena njega koja kombinira čišćenje i peeling te ima učinak aromaterapije. Sitne granulice soli obogaćene mineralima otklanjaju suhe mrtve stanice sa kože te potiču izmjenu tvari u organizmu.
FIZIKALNA TERAPIJA
ULTRAZVUK - aparat sadrži 6 različitih vrsta elektrovalova koji se kombiniraju te omogućuju različite programe za lice i tijelo. Aparat je kombinacija ultrazvuka i elektrostimulacije i u sebi sadrži 43 vrste programa za lice i tijelo.  Njegovom primjenom postižemo vidljivo smanjenje celulita i postižemo bolji tonus mišića i kože.
ELEKTROSTIMULATOR - aparat za savršeno oblikovanje tijela. Ima duboku, jaku pokretnu silu: masira, uklanja toksine, poboljšava mikrocirkulaciju tijela, ubrzava metabolizam i jača imunitet.

SPA oaza - Relax Room
Nakon opuštanja vodimo vas u relax room koja će vašem duhu podariti savršenu relaksaciju u ambijentu koji zrači toplinom, mirom i umirujućom glazbom. Okrijepit ćemo vaše tijelo izvorskom vodom, svježim voćem, prirodnim sokom ili toplim napitkom.
Opustite se, meditirajte i uživajte u trenucima tišine....

Saune 
FINSKA SAUNA
Tradicija finske saune stara je već dvije tisuće godina. Proširila se diljem svijeta zbog ljekovitog i blagotvornog utjecaja na duh i tijelo.
Blagodati saune na vaše zdravlje i ljepotu su očuvanje zdravlja srca i krvnih žila, jačanje imunološkog sustava i oslobađanje tijela od štetnih tvari i toksina.
 
TURSKA KUPELJ
Nakon finske saune najbolji odabir je turska kupelj gdje visoki postotak vlažnosti otvara dišne puteve, čisti pore i najboja je priprema za dubinski piling tijela.