PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Banja Vručica

TESLIć,

Zdrvstveno turistički centar

Banja Vručica

Adresa
Mjesto 74270 Teslić
Telefon 053 431 270
Fax
E-mail
Web

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Sportski tereni Banja Vrućica u svoj široki asortiman uvrstila je i sadržaje za pružanje rekreativnih usluga, namjenjene pojedincima, grupama i sportskim klubovima. Zdravstveno-turistički centar Banja Vrućica raspolaže sa terenima na otvorenom za:
- košarku
- odbojku
- rukomet
- tenis
- mali fudbal
- mnogobrojne staze za šetanje i trčanje
- biciklizam.

Ovi tereni se nalaze u neposrednoj blizini naših hotela (’’Kardial’’, ’’Posavina’’, ’’Hercegovina’’ i ’’Srbija’’) i okruženi su šumskim predjelima i cvjetnim parkovima.

Fudbalski stadion sa vještačkom travom nalazi se na  lokaciji Banjskog polja u neposrednoj blizini postojećeg stadiona FK "Mineral". Stadion je izgrađen po FIFA standardim, dimenzija 102 x 68 m, sa ugrađenom najkvalitetnijom vještačkom travom (monofilament). Izgradnju stadiona sufinasirali su: Vlada RS i ZTC Banja Vrućica.


Uz ostale rekreativne sadržaje, a posebno fitness-centar, potpuno smo osposobljeni da, bez obzira na vremenske (ne)prilike prihvatimo sportske pripreme i najpoznatijih fudbalskih ekipa ovih prostora.


Banja Vrućica se nalazi na 230 m nadmorske visine sa dosta čistog i svježeg vazduha, bez saobraćaja, mir i tišina kao veoma bitan faktor za trening i odmor.

Ono što je novost u ZTC ’’Banja Vrućica’’ kao i u cjeloj BiH, jeste Wellness centar u hotelu Kardial. Usluge koje pružamo u sklopu Wellness centra u hotelu Kardial su: masaže (relaks, sportska i medicinska) saune zatvoreni bazeni fitnes teretana.

U okviru rekreativnog dijla hotela Kardila nalazi se savremena kuglana, bilijar, stoni tenis i pikado.

Sve naše usluge pruža visoko stručno osoblje koje je uvijek spremno da Vam posveti vrijeme i da se s vama posavjetuje. Sve gore navedeno je propraćeno bogatom ugostiteljskom ponudom. Akcenat se stavlja na zdrav način ishrane što podrazumjeva mnogo povrća, voća, svježih namjernica i osvježavajućih napitaka.