PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Badžo Raft Neretva

KONJIC, Huseinbegova 15

Osjeti avanturu

Badžo Raft Neretva

Adresa Huseinbegova 15
Mjesto 88400 Konjic
Telefon 061 285 407, 061 719 577
Fax 036 726 716
E-mail info@badzoraft.com
Web www.badzoraft.com

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Osjeti najuzbudljivi jednodnevni odmor u životu, osjeti avanturu, osjeti zov prirode , osjeti jedini preostali kutak netaknute prirode u europi, Badžo raft vas poziva da koristite nase višednevne programe:

1. Odmor i kampovanje na Boračkom jezeru biseru i gorskom oku planine Prenj
2. Obilazak olimpijskih planina izmedju Sarajeva i Konjica (lokaliteti Igmana i Bjelašnice)
3. Rafting kanjonom NERETVE
4. Kursevi ronjenja u saradnji sa ronilačkim klubom SCUBA-Sarajevo na Jablaničkom jezeru,Neretvi i Jadranskom moru(poluotok Pelješac) nakon čega dobivate medžunarodno priznate diplome sa mogučnošču kasnijeg samostalnog ronjenja u bilo kojem dijelu svijeta.

Za sve navedene destinacije obezbjeđeni su prevozi i polupansioni kao i cjelovečernja druzenja

VAŽNA NAPOMENA: Za sve navedene programe posjedujemo kompletnu rafting i kamp opremu ,uz bosanske specijalitete sa roštilja i potpuno odsustvo civilizacije, vrijeme provedeno sa Badžo-raft agencijom čini povratak prirodi stvarnim.

Ekološki principi rada i života sa Badžo-raft agencijom su prioritet tako da se ovaj aranzman moze shvatiti i kao svojevrsna ekološka edukacija očuvanja i njegovanja prirode.

Badžo-raft agencija je naročito pogodna za ekološka udruženja u smislu praktične edukacije mladih ekologa jer imamo mogučnost angazovanja vrhunskih strucnjaka iz ove oblasti za teoretsko i praktično predavanje o Ekologiji uopšte.

Najbolji i najiskusniji skiperi sa višegodisnjim iskustvom u raftingu če se pobrinuti za vašu sigurnost i da vam lijepa uspomena na rafting ostane u trajnom sjecanju

Pođite sa Badžo-raft agencijom kroz duboke kanjone NERETVE i sa najboljim i najiskusnijim skiperima na NERETVI sigurno i bezbjedno krenite niz zelenu ljepoticu.

Vožnja čamcem traje oko 6 sati od polazne destinacije Glavatičevo do dolazne destinacije Džajiči.

CIJENA RAFTINGA (PO OSOBI) IZNOSI 35EUR (70KM).