PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Akademija - Srcem za sport

, Džemala Bijedića 165

Akademija - Srcem za sport

Adresa Džemala Bijedića 165
Mjesto
Telefon 033 943 278
Fax
E-mail info@akademijasrcemzasport.ba
Web www.akademijasrcemzasport.ba

 

Možete nas pronaći i u sportovima:

 

Opis centra

Akademija srcem za sport se nalazi u srcu Novog Grada u Sarajevu.

U neposrednoj blizini zgrade RTV Doma, Hotela Sarajevo i tik uz novoizgradjeni objekat firme Primus Balkan. Akademija posjeduje dva terena sa najmodernijom i najkvalitetnijom umjetnom travom proizvedenom po FIFA standardima. Jedan teren je dimenzija 36 x 18 mt. sa semaforom, reflektorima i u predivnom zelenom ambijentu, a drugi teren je za RAPID fudbal dim. 7 x 12 mt. koji je sve popularniji u svijetu.
Barcelonin kamp raspolaže mnoštvom takvih terena za trening jer je idealan za vježbanje tzv. tika-taka igre po kojoj je Barca poznata u svijetu. Igra se 3 + 3 igrača bez auta i gol auta sa martinelama.

Udruženje posjeduje dva takva terena i jedan teren 12 x 24 mt. takodjer za RAPID fudbal. Napominjemo da su ovi tereni i mobilni te da se po želji organizatora mogu izmjestiti i montirati u kratkom vremenu na bilo kojoj ravnoj površini u bilo kojem otvorenom ili zatvorenom prostoru.

Sportski centar raspolaže ogradjenim i zaštićenim velikim privatnim parkingom za 60 automobila, kafeterijom sa besplatnim WI FI signalom, mokrim čvorom sa tuševima sa toplom vodom, svlačionicama…..

Prekrasan ambijent u kojem je sportski centar sagradjen učiniće vašu rekreaciju još potpunijom i ljepšom a pogotovo u ljetnim noćima.

Foto galerija je trenutno prazna.