PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Ženski nogometni klub MLADOST Nević Polje

NOVI TRAVNIK, Nević Polje bb

Pred nama je velika buducnost

Ženski nogometni klub MLADOST Nević Polje

Adresa Nević Polje bb
Mjesto Novi Travnik
Telefon 063 494 970
Fax 030 707 421
E-mail info@znkmladost.ba
Web www.znkmladost.ba

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Ženski nogometni Klub «Mladost» je novoosnovani i registrirani klub, koji je upisan u Registar udruga pri Ministarstvu pravosuda i uprave SBK, čiji član može postati svaka fizička i pravna osoba.
Datum osnivanja kluba je 04. kolovoza 2007 godine, a osnivačkom sjednicom donesen je Statut u kojem je izričito naglašeno da klub djeluje kao udruga koja ima vrlo jasne ciljeve, omasovljenje ženskog nogometa i unapredenje nogometne igre, a naravno i velike zadatke.

Pred nama je, realno cijenimo, velika buducnost. U osnivanje kluba ušli smo sa ogromnim entuzijazmom. Predstavnici kluba svjesni su zadace pred kojom se nalazimo, a smatramo da možemo stvoriti jedan školski nogometni centar u kojem ce baš djevojcice i djevojke koje su ljubitelji nogometa pronaci svoju viziju buducnosti uz veliko zadovoljstvo. Sjedište kluba je u prostorijama Mjesne zajednice Nevic Polje – Novi Travnik gdje imamo dva zaista lijepa i adekvatna terena za održavanje treninga i utakmica.

Osigurano strucno i kvalitetno vodstvo cetiri trenera, od kojih su dvije žene, i lijecnik, koji ce imati kontinuirani zadatak da radom i djelovanjem na edukaciji djece, djevojcica i djevojki, razvije njihov sportski duh te preventivno djeluje na loše ponašanje, pomoc u boljem razvoju motorike, socijalizacije i osjecaja pripadnosti grupi, da kvalitetno upotpune svoje slobodno vrijeme, a ne da posežu za raznim porocima koji sve više vladaju medu nama.

U klub je pristupilo 50 clanova, djevojcica i djevojki, koje marljivo rade i treniraju, a dolaze s podrucja Novog Travnika, Travnika i Viteza.Otvorili smo prvu školu nogometa u našoj županiji/kantonu i to školu nogometa za pocetnice i takmicarsku ekipu za Prvu ligu nogometnog saveza F BiH koja je u sklopu Nogometnog saveza BiH. Navedenu Prvu ligu F BiH sacinjava 6 klubova iz Sarajeva, Zenice (2 kluba), Breze, Travnika i Novog Travnika.

Cilj nam je igracice, seniorke koje smo ukljucili u savezno službeno natjecanje, dovesti u natjecateljsku formu kroz usavršavanje tehnike igre, složenih taktickih zadataka i vježbe, te za pionirke (pcelice i bubamare) kroz sustavne treninge igru i druženje ucenje elementarne tehnike nogometa tako da osiguramo stvaranje podmladka za naš klub.Od Avgusta mjeseca 2007 godine formiran je ŽNK '' Mladost '' koji se odmah ukljucio u takmicenje i ostavrila u kratkom vremenskom periodu pobjedu na ŽNK '' Travnik '' nekadašnjim osvajacicama Kupa BiH. U ŽNK '' Mladost '' trenutno radi 55 djevojcica uzrasta od 7 do 16 godina, a trenažni proces provode cetri trenera koje su prošle edukaciju u '' Otvorenoj zabavnim školama nogometa '', a na celu strucnog štaba stoji covjek sa A licencom Uefinog programa.

Foto galerija je trenutno prazna.