PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Wing Chun Kung Fu Klub Mortal Kombat

ŽIVINICE,

Mi slijedimo put Vještine Wing Chun-a

Wing Chun Kung Fu Klub Mortal Kombat

Adresa
Mjesto Živinice
Telefon
Fax
E-mail neko@gmail.com
Web http://twckungfubih.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Wing Chun Kung Fu Klub Mortal Kombat djeluje na području Živinica i Tuzle.

U klubu se izučava Tradicionalni Wing Chun Kung fu po liniji Grandmastera Wiliam Cheuk Hing Cheunga na koga je veliki učitelj Yip Man prenio tradicionalnu Wing Chun Kung Fu vještinu.

Klub Mortal Kombat ima za cilj kvalitetnu obuku polaznika, masovan pristup u cilju širenja aktivnosti, te posebna pažnja je na individualnom pristupu u cilju bolje kvalitete rada.

Sala za vježbanje je opremljena sa 4.vreće,5.drvenih lutkih,1.kruška za brzinu,druge tradicionalne sprave za jačanje učenika i kompletnom opremom za zaštitu učenika pri izvođenju nastave iz Tradicionalne Wing Chun kung fu vještine Član i suosnivač smo Saveza Tradicionalnog Wing Chuna Kung fu-a F BiH.

Jedini smo klub u Bosni i Hercegovini koji ima direktnu liniju Wing Chun vještine od nastanka do danas što nam je velika čast i obaveza da ne promijenjeno prenosimo tradicionalnu Wing Chun Kung Fu vještinu na učenike.Želim istaći da radimo po programu svijetske Tradicionane Wing Chun Kung Fu Asocijacije te svi učenici naše škole prolaze potpuno kroz taj program treninga i na taj način stiču diplome potpisane direktno od strane Grandmastera Wiliam Cheunga tj. Predsjetdnika Svijetske Wing Chun Kung Fu asocijacije. Trener kluba sifu Pantelić Dražen je predstavnik za BiH ispred Svijetske Wing Chun Kung Fu Asocijacije.

Naš cilj nije da se prilagodimo učeniku da bih što duže ostao u klubu nego da taj pojedinac prođe program koji nam je zadala Svijetska Wing Chun Kung Fu asocijacjia i da od učenika napravimo prvenstveno Majstora Tradicionalne Wing Chun Kung Fu vještine u punom smislu te riječi. U tom smislu Škola Mortal Kombat obučava pojedinaca na Wing Chun drvenoj lutci,borba sa leptir mačevima,borba zmajevom motkom,borba golih rukuh na principima i u načelu TWC vještne,Chi Kung,Tehnika Čeličnog dlana,Chi Sao tehnike i dr .

Škola Mortal Komabat je izabrala prvenstveno put Vještine Wing Chun-a kao način djelovanja prenošenja tehnika,filozofije življenja,obučavanja,načina vođenja borbe i samim tim egzisitiranja škole

Foto galerija je trenutno prazna.