PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Teniski klub Winner Sarajevo

SARAJEVO, Porodice Ribar 85

Teniski klub Winner Sarajevo

Adresa Porodice Ribar 85
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 061 192 295
Fax
E-mail info@winner.ba
Web www.winner.ba

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Teniski klub "Winner" Sarajevo se nalazi i radi u predivnom kompleksu Garni hotela "Delminium". Tereni se nalaze u naselju Stup jednom od najmirnijih prigradskih dijelova grada Sarajeva a izgradila ih je obitelj Ćurčić 1999 godine za potrebe gostiju hotela i rekreativni tenis.
Teniski klub "Winner" Sarajevo osnovao je Damir Jusufbegović 2005 godine i od tad  vrši duznost predsjednika kao i trenera tenis škole.
Dogovorom gospodina Mirka Ćurčića i Damira Jusufbegovića teniski klub "Winner" Sarajevo počinje sa radom 2005 godine na teniskim terenima Hotela Delminium gdje ima potreban mir i sve uslove za razvoj malih tenisera tokom čitave godine.

Naš klub može sa ponosom istaći da je u veoma kratkom periodu rada riješio problem igranja preko zimske sezone postavljanjem balona te tako omogučio članovima konstantno igranje a djeci daljnji napredak i usavršavanje tokom čitave godine.
U sklopu kluba djeluje i škola tenisa što uključuje i rad sa djecom,početnicima i rekreativcima, što je jedna od pogodnosti koje učlanjenjem stječu ljubitelji rekreacije i bijelog sporta.

Obavještavamo i pozivamo malu raju (od 5-8 godina) i njihove roditelje da nam se pridruže i upoznaju sa tenisom kroz igru i zabavu u našem programu "TENIS IGRAONICA"koja će se održavati tokom cijele godine u teniskom klubu "WINNER"-Sarajevo i terenima teniskog centra hotela "Delminium" u naselju Stup, jednom od najmirnijih dijelova grada Sarajeva.

TENIS IGRAONICA će se održavati od ponedjeljka do petka i treninzi su prilagodjeni uzrastu. U program se mogu uključiti djeca od (5-8 godina).Polaznicima tenis igraonice omogućeno je treniranje i tokom zimskog perioda u našem balonu. Sve rekvizite obezbjedjuje klub (nije potrebno imati reket)

Informacije i prijave se mogu obaviti  on-line na našoj stranici putem prijavnice, te telefonom na broj 061 192 295.

Foto galerija je trenutno prazna.