PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

STK Mostar

MOSTAR,

STK Mostar

Adresa
Mjesto 88000 Mostar
Telefon 036 348 960; 063 817 511
Fax 036 348 960
E-mail stkmostar@live.com
Web www.stkmostar.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Stolnoteniski klub Mostar ili skraćeno STK Mostar osnovan je 1995

Stolnoteniska dvorana na lokalitetu dvorišta Osnovne škole Ivana Gundulića.

Općenito cilj STK Mostar je organizirati i nastaviti sa aktivnostima kluba, treniranja mladih naraštaja budućih stolnotenisača profesionalaca, u odgovarajućim uvjetima.
Također želimo proširiti naše aktivnosti na populaciju stolnotenisača rekreativaca i svih ostalih zainteresiranih skupina.

Naime dokazano je da stolni tenis osim što pridonosi psihofizičkoj kondiciji osobe koja ga upražnjava on ujedno pridonosi boljoj koncentraciji, orijentaciji u prostoru te oslobađa od nakupljenog stresa.

Djeca i mladi predškolske i školske dobi ubrzanim životom i razvojem tehnologije rano počinju da razvijaju probleme gojaznosti, samodostatnosti uz videoigre i tv, a neke krajnosti praktički modernu djecu dovode do granice autizma gdje se doslovno isključuju iz vanjskog svijeta i zatvaraju se u letargiju virtualnog informatičkog svijeta.

Naš cilj je da kroz kvalitetan športski program i kroz agresivnu kampanju uključimo što veći broj djece i na taj način im pružimo alternativno mjesto u kojem zaista mogu razviti svoju osobnost, a u isto vrijeme pridonijeti svome fizičkom izgledu. Stolni tenis jača duh i tijelo. Naravno kroz intenzivne treninge i natjecanja namjera nam je da dugoročno stvorimo stolnotenisače profesionalce koji će nastaviti tradiciju.

Foto galerija je trenutno prazna.