PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Plivački klub Leotar Trebinje

TREBINJE, Obala Mića Ljubibratića

Plivački klub Leotar Trebinje

Adresa MAPA Obala Mića Ljubibratića
Mjesto 88375 Trebinje
Telefon 065 888 373, 065 997 328
Fax
E-mail pkleotar@gmail.com , pkleotarsekretar@yahoo.com
Web www.pkleotar.info

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Nakon 60 godina od osnivanja PK Leotar je izrastao u jedan od najorganizovanijih klubova u RS i BiH i izgrađen je na vrlo stabilnim osnovama. Skupština kluba broji trideset članova, dok Izvršni odbor čini sedam članova. U klubu honorarno rade četiri trenera. Rad se odvija kroz sve sekcije: pionirsku, kadetsku, omladinsku i seniorsku. Takmičarska ekipa broji oko pedesetak članova.

Tokom ljeta organizuje se obuka neplivača i škola plivanja, kroz koje prođe više stotina djece.

U ljetnom periodu treninzi se održavaju na otvorenom olimpijskom bazenu SRC “Banje”, dok se tokom jeseni, zime i proljeća, odvijaju na pokrivenom bazenu Instituta “Dr. Simo Milošević” u Igalu.

PK Leotar je jedan od najboljih klubova u gradu. Na izboru za najbolji sportski klub grada, plivači Leotara su uvijek u vrhu najuspješnijih kolektiva. Nabrojati sve najbolje rezultate sa izbora sportiste grada.

Velika pažnja u radu poklanja se najmlađim kategorijama gdje je PK Leotar jedan od najboljih u RS i BiH.

Obuka neplivača je najbitniji proces u sportskom obrazovanju. Program rada koncipiran je na taj način da ga mogu pratiti svi (od 4 godine i stariji). Program obuke neplivača u koju su uključena djeca predškolskog i školskog uzrasta provodimo već punih 10 godina.
Kroz naš program obuke neplivača svake godine prođe između 200-300 djece u dobi od 5 – 10 godina, pa je tako za deset godina rada kroz program prošlo preko  2.000 djece.

Foto galerija je trenutno prazna.