PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Plivački klub Adriatic Sarajevo

SARAJEVO, Ul. Gradačačka br.72.

Postanite dio uspješnog tima i zdrave sredine, pridruzite nam se...

Plivački klub Adriatic Sarajevo

Adresa Ul. Gradačačka br.72.
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 062 369 492
Fax 061 207 510
E-mail adriatic.ba@gmail.com
Web www.pkadriatic.ba

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Nadamo se da ćete na ovim stranicama naći sve što Vas interesuje i da će Vam ona pomoći kada bude trebalo da se odlučite ko je najbolji.

Plivački klub ADRIATIC je osnovan u Aprilu 2009. godine, i za nepune dvije godine ostvareni su odlični rezultati u plivačkom sportu.

Naš najveći rezultat je okupljanje preko 300 mališana koji su prošli osnovnu obuku plivanja u našoj maloj skoli. U klubu postoje grupe za sve uzraste: od neplivača, plivača početnika, rekreativaca do takmičarske grupe. Naši plivači sudjeluju na raznim pozivnim takmičenjima u BiH kao i van granica.

Treninzi se održavaju 4 puta sedmično  prema satnici grupe u koju je plivač raspoređen i pod vođstvom trenera i asistenta trenera, na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Vaše je dijete, prošavši testiranje, postalo član plivačkog kluba ADRIATIC. Slijedom programa Plivačke škole Kluba, pod vodstvom profesionalno školovanih stručnjaka i trenera, naučiće lijepo i pravilno disati, plutati, skakati na noge i na glavu, plivati sve četiri tehnike.

Imena trenera i stručne kvalifikacije: Treneri: prof.Damir Zelihić prof.Nedim Skorupan prof.Bojan Dupljanin prof.Čolić Almir

Za pitanja i konsultacije sa Vama treneri su duzni izdvojiti vrijeme prije i poslije treninga.

Postanite dio uspjesnog tima i zdrave sredine i pridruzite nam se...

Foto galerija je trenutno prazna.