PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Plesni klub GEMMA

BANJA LUKA, Jovana Dučića 23a ( krug Čajaveca )

Kroz zabavu, savladajte osnove plesne discipline

Plesni klub GEMMA

Adresa Jovana Dučića 23a ( krug Čajaveca )
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 051 219 023, 065 729 999
Fax
E-mail pkgemma@teol.net
Web www.danceclubgemma.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Plesni klub "Gemma"  je osnovan  1988. godine i jedan je od najstarijih ako ne i najstariji klub u Banja Luci i okruženju. Klub je osnivač i član Saveza sportskog plesa Republike Srpske, Plesnog sportskog saveza BiH i Saveza modernih plesova BIH. Ono po čemu smo prepoznatljivi su naši plesači i njihovi rezultati u takmičarskom  plesu, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou, kao i angažmani na različitim sportskim, kulturnim i umjetničkim manifestacijama, projektima, nastupima i gostovanjima, što dodatno govori i o radu i kvalitetu našeg tima plesnih stručnjaka. Izveli smo  generacije vrhunskih  plesača koji su svojim radom i rezultatima na državnim, međunarodnim, evropskim i svjetskim prvenstvima doprinijeli  slavi našeg Kluba.
Aktivnosti kluba su usmjerene  na propagiranje zdravih vrijednosti u društvu, doprinoseći  razvoju i unapređenju kulture, sporta i  umjetnosti, socijalizaciji i razvoju intelektualnog i kreativnog potencijala među omladinom i odraslima.

Brojni, uspješni projekti su iza nas, koji isto tako govore o respektabilnosti naše organizacije, a neki od njih su:

- Međunarodna plesna revija (1988);
- Međunarodna plesna revija (1989);
- Međunarodna plesna revija (1990);
- Međunarodna plesna revija (1991).

Među našim projektima značajno mjesto zauzimaju i plesne pozorišne predstave:
- History (1992),
- Dance Love Story (1995),
- Uspavana ljepotica (1997),
- Pipi Duga Čarapa u svijetu plesa (2011).

Naš najprepoznatljiviji projekat je međunarodno takmičenje u sportskim latinoameričkim i standardnim plesovima pod nazivom BANJA LUKA OPEN www.banjalukaopen.com    koje se održava od 2004. godine, a od 2006. godine se boduje  za WDSF ( World Dance Sport Federation ) rang listu www.worlddancesport.org .
Ovo takmičenje  okuplja brojne plesače iz cijelog svijeta i jedno je od najjačih takmičenja ove vrste u Evropi.
Za sve one koji žele da se bave plesom i razviju  svoje  plesne sposobnosti   klub  pruža mogućnostrekreativnog i profesionalnog bavljenja za  sve starosne dobi  u sljedeće tri discipline:
1. Sportski i društveni plesovi ( latinoamerički, standardni, salsa, bachata )
2. jazz dance
3. hip hop

Plesni klub „Gemma"  omogućava da se kroz  zabavu, rad  i druženje, na lak način savladaju osnove tri plesne discipline i to: jazz dance, hip hop, sportski i društveni plesovi (latinoamerički, standardni, salsa i bachata).  Svi polaznici su podjeljeni po starosnoj dobi i po grupama, a treninzi se održavaju dva puta sedmično u trajanju od jednog časa.  Nakon pohađanja  škole plesa, polaznik može da se  opredijeli  za jednu od plesnih disciplina u zavisnosti od pokazanog interesovanja. Članarina se plaća po ciklusima od 8 časova,  unaprijed za svaki ciklus. Svi polaznici imaju mogućnost uzimanja dodatnih privatnih časova sa trenerom po izboru i posebno se plaćaju.

PRIDRUŽITE NAM SE I POSTANITE DIO GEMMA TEAM-a

Foto galerija je trenutno prazna.