PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Oldtimer klub ERO

GRUDE, Ružići bb

Pridružite nam se na nekom od susreta

Oldtimer klub ERO

Adresa Ružići bb
Mjesto 88340 Grude
Telefon 063 327 428
Fax
E-mail info@oldtimer-klub-ero.com
Web www.oldtimer-klub-ero.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Na inicijativu nekoliko ljubitelja i restauratora starih motornih vozila koji su se povremeno sastajali 2009. godine osnovan je OLDTIMER KLUB ERO, prvi i jedini te vrste u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Klub je osnovan u cilju promicanja, razvoja i unapređenja, sakupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje te u cilju predstavljanja istih kao baštine tehničke kulture u Hercegovini. Cilj i zadatak kluba je sačuvati, razvijati, širiti i unaprijediti tehničku kulturu te ostavštinu prijevoznih i ostalih tehničkih sredstava na području županije zapadnohercegovačke, čime se čuva nacionalna baština. Organiziranjem međunarodnih susreta svrha je promicati kulturnu i tehničku baštinu te promovirati turističke destinacije Županije među ljubiteljima starih motornih vozila, kojih svakim danom ima sve više.

Već kod prvog zvaničnog skupa koji je održan 05. travnja 2009. godine Oldtimer klub ERO je pokazao svu ljepotu starih automobila, od kojih su mnogi u voznom stanju, registrirani, obnovljeni i iznimne povijesne vrijednosti. Kod Stanice za tehnički pregled vozila Jakov Mikulić u Ružićima dodijeljene su i prve članske iskaznice nakon čega je upriličena i probna vožnja kroz cijelu Županiju zapadnohercegovačku. Fotografije sa prvog zvaničnog skupa možete pogledati u fotogaleriji.

Pridružite nam se na nekom od susreta i promatrajući izložene eksponate vratite se u svoju mladost, a mladi neka uživaju gledajući već pomalo izgubljeni dizajn u jednostavnosti.

Foto galerija je trenutno prazna.