PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Odbojkaški klub Panter

DOBOJ, Kralja Petra10/44

Dođite da se igramo, družimo i pobjeđujemo!

Odbojkaški klub Panter

Adresa Kralja Petra10/44
Mjesto 74000 Doboj
Telefon 066 499 804
Fax
E-mail dejan_chalak@yahoo.com
Web

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Mjesto treninga: O.S. VUK KARADZIC

Stručno vođenim treninzima i dodatnom edukacijom, smatramo da ćemo pozitivno uticati na optimalan psiho fizicki razvoj kao i razvoj ljudskih osobina, sposobonosti i motoričkih znanja, a u pojedinim slučajevima i maksimalano razviti takve osobine i sposobnosti.
Razvijat ćemo i niz odgojnih komponenti narocito onih koje se odnose na ponašanje prema drugom pojedincu u zajednici, razvijat ćemo timski rad, život i djelovanje u društvenoj zajednici, uopse pravilan stav prema okolini, zdravom načinu života te prema fizickom vježbanju bez kojeg bi zdrav način života bio nezamisliv.

Ciljano ćemo uticati i na pravilne prehrambene navike djece u sklopu ukupne brige o njihovom zdravlju, a dio treninga (odbojka na pijesku) održavat će se i na čistom zraku u prirodi i u vodi.
Dodatno ćemo poslije svakog treninga, ali i u posebnim terminima utjecati na njihovo održavanje licne higijene ali i higijene opreme i objekata u kojima treniraju.

Pozivamo sve djevojčice zainteresovane za odbojku, koje nisu aktuelni članovi našeg kluba, da se informišu o uslovima upisa u našu školu odbojke na telefon 066 499 804. Za sve koji su se ranije bavili odbojkom imamo adekvatne grupe prema nivoima znanja i mogućnostima. Za sve koji se dosad nisu bavili odbojkom imamo adekvatne početne grupe

Foto galerija je trenutno prazna.