PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Košarkaški klub Rookie

BANJA LUKA, Ul.Karađorđeva 322

Igraj košarku ...

Košarkaški klub Rookie

Adresa Ul.Karađorđeva 322
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 051 282 444, 065 516 825 ,065 721 700
Fax
E-mail kkrookie04@yahoo.com, kkrookie.bl@gmail.com
Web www.kkrookie.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Košarkaški klub ''Rookie'' osnovan je 2003. godine u Banjaluci od strane Darka Regode i Ognjena Mihajlovića s osnovnim ciljem da unaprijedi košarkaško znanje dječaka i djevojčica grada Banjaluke.

U toku proteklog perioda klub je kvalitetnim stručnim radom i organizacijom uspio da se razvije u najmasovniji košarkaški kolektiv koji okuplja preko 400 dječaka i djevojčica razlicitih starosnih uzrasta. Rad se odvija na sedam lokacija u gradu, u banjalučkim osnovnim školama.

Svojim programom rada, brojem polaznika, kao i ostvarenim takmičarskim rezultatima, zauzeli smo jedno od vodećih mjesta u mladim kategorijama u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. U programu naših aktivnosti pored redovnih treninga i takmičenja prema kalendaru košarkaškog saveza organizujemo i redovno učestvujemo na domaćim i međunarodnim turnirima i košarkaškim kampovima u kojima se naši članovi takmiče sa najeminentnijim košarkaškim klubovima u regionu. Naši pioniri, kadeti, juniori, kao i pionirke, kadetkinje i juniorke se takmice u Ligi Republike Srpske i završnim takmičenjima na nivou Bosne i Hercegovine te ostvaruju veoma zapažene rezultate.

U stručni rad sa svim selekcijama su uključeni kvalifikovani košarkaški treneri sa višegodišnjim igračkim i trenerskim stažom koji redovno učestvuju na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima i seminarima.

Foto galerija je trenutno prazna.