PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Karate klub Bushido

SARAJEVO,

Treneri Karate kluba Bushido vam žele dobrodošlicu i uspješan rad!

Karate klub Bushido

Adresa
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 061 147 187, 065 402 699, 061 178 022
Fax
E-mail bushido94@yahoo.com
Web www.bushido.ba

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Aktivnosti Karate škole fokusirane su ka jednom cilju: osposobljavanje polaznika da ostvari svoje maksimalne potencijale u disciplini za koju se odluci. Treneri Karate škole su pažljivo izradili niz programa za trening po raznim kategorijama polaznika i to u skladu sa njihovom starosnom dobi, fizičkim predispozicijama, ambicijama, željama i, naravno, u skladu sa pravilnikom Karate saveza Bosne i Hercegovine.

Škola samoodbrane

Škola samoodbrane i slobodni stil borenja

Za sve Vas koji planirate pohadati školu smoodbrane ili trenirati Free Style Fighting (slobodni stil borenja), bitno je da se upoznate sa nekim osnovnim principima ove borilačke discipline.

Pohadajući školu samoodbrane i trenirajući slobodni still borenja, vi:

  • Unaprijeđujete fleksibilnost
  • Povećavate tjelesnu snagu
  • Poboljšavate koordinaciju
  • Razvijate brze reflekse
  • Jačate sampouzdanje
  • Reducirate stres
  • Reducirate tjelesnu težinu
  • Dobro se zabavljate


Bilo da pohadate školu samoodbrane ili se odlučite baviti Free Style Fight-om koji zapravo i jeste vrhunska vještina samoodbrane i dominantan sistem borenja, niti jednog trenutka vam se neće nuditi lažno samopuzdanje niti tehnike koje nisu realne ili su primjenjive tek nakon mnogo godina vježbanja.

Vec poslije nekoliko mjeseci treniranja (što je provjerena činjenica), imat ćete primjenjljivo znanje, koje ćete moći efikasno upotrijebiti u različitim situacijama. Ovaj borilački sistem se svuda u svijetu pokazao kao izvanredna prevencija u borbi protiv raznih dekadentnih pojava, koje se sve više javljaju kod mladih. Ne samo kao sistem borenja, već i kao način života FSF, kao i samoodbrane, ne prestaje da se adaptira i napreduje otvarajući vam stalno nove horizonte.

Rekreativni karate

Za sve one koji se ne žele profesionalno baviti karateom, a koji se žele zabaviti i naučiti najosnovnije tehnike iz karatea, samoodbrane, free-style fight, naš Karate klub «Bushido» pruža mogućnosti bavljenja rekreativnim karateom.

Sve što vam je potrebeno jeste želja i da se obratite jednom od naših trenera.

Foto galerija je trenutno prazna.