PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Judo club Zvijezda

BANJA LUKA,

Postani i ti Judo zvijezda

Judo club Zvijezda

Adresa
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 066 600 126, 066 207-546
Fax
E-mail kejadjurdjevic@gmail.com, jasenkodelic@gmail.com
Web

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Judo klub "ZVIJEZDA" je osnovan u decembru 2008.godine na ideju Prof. Đurđević Stojanke i Delić Jasenka,uz veliku pomoć judo kluba"Kozara Željezničar" iz Prijedora,te uz pomoć porodica Vjestica, Garic, Dobrijević i Berić,kao i našeg dugogodišnjeg klubskog kolege mr.sc. Nenada Rađevića bez čije podrške naš nastanak i sadašnji rad nebi bio moguć!
Klub trenutno broji oko 40 članova,svih uzrasta.

Treninzi se odražavaju u školi za djecu sa posebnim potrebama, centar "ZAŠTITI ME" koja se nalazi u Poljokanovom parku,naselje Hiseta.

Ponosno se možemo pohvaliti da naš klub ima veoma bogat stručni kadar.U svojim redovima brojimo tri Profesora sporta i fizičkog vaspitanja ,kao i jednog Magistra iste struke ( prof. Stojanka Đurđević crni pojas 1. dan, mr.sc.. Nenad Rađević crni pojas 1. dan, prof. Saša Trivić crni pojas 1. dan i prof.Mile Crnobrnja crni pojas 1. dan ).
Gore navedena elita učestvuje u svim izradama planova i programa treninga,kao i u samom vođenju treninga, što našim učeniciima garantuje kvalitetan i profesionalan rad.

Treninzi se održavaju u slijedećim terminima:
PIONIRI

Utorak 19:30h
Četvrtak 19:30h
Nedjelja 19:30h

KADETI,JUNIORI I SENIORI

Utorak 20:30h
Srijeda 20:00h (trčanje)
Četvrtak 20:30h
Subota 11:00h
Nedelja 19:30h

NAPOMENA

Treninzi su otvorenog karaktera i ovim putem pozivamo sve koji su voljni da nam se pridruže u treniranju. Posebno mislimo na naše stare klubske kolege i sve mlade iz našeg grada koji se bave judom ili koji žele da se počnu baviti. Dođite bez ikakvog ustručavanja i obaveze prema našem klubu,uvijek ste dobrodošli !!

Foto galerija je trenutno prazna.