PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Judo klub Sarajevo

SARAJEVO, Alipašina br.19

Pokrecemo kampanju Judo-m u samoodbrani,

Judo klub Sarajevo

Adresa Alipašina br.19
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 062 960 000
Fax 033 444 491
E-mail info@jcsarajevo.com
Web www.jcsarajevo.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Judo Klub Sarajevo, je sastavni dio porodice Sportskog Društva Sarajevo. Nastao je kroz ideju koja datira od prije 1992 godine. Formiranje Judo Kluba Sarajevo je nezvanično počelo od 1996 godine, ali do pravne registracije nije došlo tj., kasnilo se sa registracijom Judo Kluba, jer Judo klub nije imao uslova za izvođenje trenažnog procesa.

Judo klub Sarajevo ima viziju da postane jedan od vodećih respektabilnih klubova iz BiH u regiji i svijetu, a da u tom kontinituetu razvija svoje takmicarske i infrastrukturne kapacitete, kako bi kroz svoju masovnost pored BosanskoHercegovačkog reprezentativnog Judo – a, na površinu u javnost istako BosanskoHercegovački klubski (timski) Judo, a time sticao svoju Europsku i Svijetsku reputaciju, u svijetu Judo – a, i sporta općenito, i kroz tu reputaciju BH građenstvu isticao kvalitet i važnost Judo – a, kao jednog olimpijskog i vrhunskog sporta koji kroz svoju veliku masovnost u svijetu a posebno u Europi, uživa i visok respekt u cijelom Svijetu, ističući se kao prvi među ostalim borilačkim sportovima koji dolaze iz Azijske  (prije svega Japana) i istočno Europskih zemelja.

Judo Klub Sarajevo poziva prije svega dobro namjerne BH građane, iz BiH i cijelog svijeta, i osobe koje nisu BH državljani a koji imaju simpatije prema našem klub, gradu i Bosni i Hercegovini, kao i domeće i inostrane organizacije, kompanije i vladine i nevladine institucije svih nivoa nadležnosti, da ucestvuju u realizaciji naše vizije, i time ostave svoj Historijski trag u našem klubu...

Sve upite možete poslati na e-mail press i pr službe našeg kluba: press@jcsarajevo.com

UPIS NOVIH ČLANOVA:

Upis za mlađe uzraste "osnovce i srednjoškolce", u školu Judo – a, zvanično počinje u toku ljetnog i zimskog raspusta, tj. krajem i početkom polugodišta i nove školske godine.

Upis za nove članove je uvijek otvoren, a obrazci i formulari se mogu ispuniti u sjedištu kluba (radnim danom od 11:00h do 17:00h.)

Judo klub Sarajevo pokrece kampanju Judo-m u samoodbrani, gdje se zeli staviti akcenat, na borbu protiv svih oblika nasilja, a narocito nad zrtvama porodicnog nasilja, kao i zrtvama delikvencije, a akcenat se najvise stavlja na žensku populaciju, kao i na kondicionu spremu i korekcije viška ili manjka tijelesne težine.

PREUZMITE OVDJE PRISTUPNICU (.pdf)

Sve upite možete poslati na e-mail informativnoj direkciji našeg kluba:
info@jcsarajevo.com ili na kontakt tel. ++387 62 960 000